H&M pariutuu nyt Alexander Wangin kanssa

H&M jatkaa yhteistyötään muotimaailman suurien nimien kanssa. Nyt ruotsalaisfirman yhteistyökumppaniksi tulee Alexander Wang. Uuteen Alexander Wang x H&M -kokoelmaan tulee  vaatteita ja asusteita niin miehille kuin naisillekin.

Alexander Wang (Kuva: Steven Klein)
Alexander Wang (Kuva: Steven Klein)

New Yorkissa toimiva Wang on tunnettu urbaanin kaupunkipukeutumisen uudistajana. Hänen kädenjälkensä leikkii kontrasteilla, hienostuneen ja epätäydellisen liitolla ja jatkuvalla uudistumisella.

Alexander Wang sanoo olevansa otettu H&M:n yhteistyötarjouksesta.

– Työskentelystä H&M:n kanssa tulee jännittävää ja hauskaa. He ovat hyvin avoimia kaatamaan raja-aitoja ja antamaan tilaa luovuudelle. Tämä on suurelle yleisölle hieno tapa päästä kokemaan  Alexander Wang-elämäntapaa.

– Alexander Wang on muodin tärkeimpiä ääniä tällä hetkellä. Hän tietää, mitä ihmiset haluavat käyttää ja hänen energiansa ja intohimonsa on tarttuvaa, hehkuttaa H&M:n luova neuvonantaja Margareta van den Bosch.

Mallisto tulee myyntiin 6.11.2014 kaikkiaan 250 H&M-liikkeeseen ja nettikauppaan.

 

 

 

 

Janne

Man Made Lifestylen helsinkiläistynyt vahvistus on ammatiltaan visuaalisuuteen keskittynyt journalisti. Mutta ennen kaikkea hän on farkkunörtti. Lisäksi hän haluaisi olla parempi barista ja amsterdamilainen.

Lue lisää