Miestevaatedesigner Ximon Leen mallisto H&M-myymälöihin

Parsonsista valmistunut Ximon Lee on ensimmäinen H&M Design Award ‑kilpailun voittanut miestenvaatteiden designer. Hän on luonut H&M:lle kahdeksan vaatteen malliston. Vaatteissa toistuu muotisuunnittelijan intohimo rakenteisiin, kankaisiin ja volyymiin. Androgyyninen mallisto tulee myyntiin 22. lokakuuta valikoituihin H&M-myymälöihin sekä hm.comiin.

Ximon-Lee-portrait-image-2Ximon Lee on H&M Design Award -kilpailun neljäs voittaja. Kilpailu perustettiin tukemaan ja rohkaisemaan nuoria uransa alkuvaiheessa olevia muotialan opiskelijoita. H&M:lle luomansa malliston lisäksi Ximon sai palkinnoksi 50 000 euroa ja oman näytöksen Tukholman muotiviikolla tammikuussa 2015. Ximon on parhaillaan perustamassa omaa merkkiään ja jatkaa uraansa muodin parissa.

– Minulla oli todella hauskaa luodessani tätä mallistoa H&M:lle. H&M:n tiimi kohteli mallistoani kunnioittavasti, ja löysimme täydellisen tavan luoda vaatteeni uudelleen. En malta odottaa näkeväni malliston myymälöissä, kertoo vuoden 2015 H&M Design Award -voittaja Ximon Lee.

Näyttävä mallisto tuo runway-tyylin kadulle

H&M-myymälöihin 22. lokakuuta tulevassa mallistossa on kahdeksan vaatetta. Esimerkiksi näyttävässä, paksussa denimtakissa ja väljissä shortseissa Ximon käytti kahden denimkerroksen välissä vaahtoa, joka luo vaatteeseen ylisuuren siluetin. Puuvillapaitaan on painettu kookas denimresori, ja farkut on koristeltu sinisellä kiiltävällä langalla ja näyttävillä vetoketjuilla. Mallistossa on myös denimin tuntuiset trikoolegginsit.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää