Seven Professional -vahaperhe

Kampaajien kehittämä vahaperhe pelastaa kaikki hiustyylit

Seven-sarjan nimi johtaa juurensa siitä, kun seitsemän suomen huippukampaajaa totesi markkinoilta puuttuvan jotain oleellista. Nimittäin tuoteperhe, joka on suunniteltu juuri suomalaiselle kuluttajalle, ja jonka suunnittelijoina ja testaajina ovat olleet kampaajat.

Ensimmäisenä vuonna lanseerattiin tietenkin seitsemän tuotetta. Nyt sarja on kasvanut jo yli kahdenkymmenen tuotteen perheeksi.

Tällä kertaa tutkimme perheen muotoiluvoiteita, geeliä ja vahoja.

Kaikki tuotteet on testattu kuivien hiuksien loppumuotoiluun. Toki kaikilla vahoilla, voiteilla ja geeleillä voi suorittaa myös föönauksen. Ihmisiä ei ole vahingoitettu testauksen yhteydessä.

Hold Up!Hold up! Moving gel

Purkin kyljestä: Haluatko helppoa hallittavuutta hiuksillesi?
Käyttö: Olen helposti muoltoiltava ja minun kanssani voit föönata hiuksesi tai antaa kuivua vapaasti. Jotkut käyttävät minua myös kiharoiden hiusten korostamiseen. Sovin hyvin niin lyhyille hiuksille, kuin pidemmillekin
Tuomio: ykköstuote märännäköisiin hiustyyleihin. Loistava myös tämän hetken muodikkaisiin fiftarileikkauksiin.
Pito 3-4/5
Mattaisuus 0/5

 

 

Hard Up!Hard up! Fiber gel

Purkin kyljestä: Kuitugeeli. Haluatko äärimmäistä pitoa ja täydellistä tukea? Haluatko totaalista kontrollia? Hard up on silloin tuotteesi.
Käyttö: Levitä sopiva määrä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Sekoita tai siloita.
Tuomio: Moni geelivahoihin tottunut saattaa hieman pettyä tuotteen voimakkuuteen. Mutta toimii hyvin lyhyessä ja luonnontaipuisassa hiuksessa. Raikas tuoksu.
Pito 3/5
Mattaisuus 3/5

 

 

F**k Up!F**k up! Molding paste

Purkin kyljestä: Muotoiluvoide. Pieni määrä tätä tukkaan, nii. Ei mene aika hukkaan! Muotoiluvoide, joka sopii niin lyhyemmille kuin pidemmillekin hiuksille. Keskivahva pito, semihimmeä lopputulos.
Käyttö: Mieluummin kuivaan hiukseen ja kämmenellä ensin lämmittäen. Toimii kyllä kosteassakin. Sen jälkeen muotoilu vapaata, anna mennä!
Tuomio: sarjan uutuus onkin mielenkiintoinen. Lasimaiseen, piikkisuoraan hiukseen käytettynä ei hirveästi vaikutusta, mutta luonnontaipuisaan kuivahkoon hiukseen toimii loistavasti. Kevyt raikas tuoksu.
Pito: 1-4/5
Mattaisuus: 4/5

 

Tie Up!Tie up!
Styling wax

Purkin kyljestä: Muotoiluvaha. Haluatko hallittavuutta, tukea ja kiiltoa hiuksiisi? Haluatko muotoilla hiuksesi juuri niin kuin haluat? Silloin Tie up on tuotteesi.
Käyttö: Levitä minua sopiva määrä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Pörrötä, silota tai föönaa. Anna mielikuvituksellesi mahdollisuus.
Tuomio: Ok perusvaha nopeaan ja helppoon muotoiluun. Makea tuoksu.
Pito 2/5
Mattaisuus 1/5

 

Rough Up!Rough up!
Matt paste

Purkin kyljestä: Oletko kyllästynyt kiiltäviin ja latteisiin hiuksiin? Tässä sinulle tuote, joka luo mattaisen ja pitävän lookin. Rough up your hair now!
Käyttö: Levitä tuote kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile vapaasti.
Tuomio: Äijätuote. Helppo, voimakas ja pitävä. Salmiakin tuoksu kruunaa kaiken.
Pito 5/5
Mattaisuus 5/5

 


KOKONAISUUDESSAAN
Seven sarjan vahat, geeli ja muotoiluvoiteet ovat helppokäyttöisiä ja toimivia.

Helppokäyttöisyys ilmenee muun muassa siinä, että kaikki tuotteet ovat näppärissä pumppupulloissa. Näin olen vahaa ei tarvitse kaivaa kynsillään purkista, eikä ole pelkoa tuotteen kuivumisesta, jos kansi sattuisi jäämään auki.

Pullot ovat vaikuttavan miehekkään näköisiä ja tuoksut toimivia.

Itse löydän käyttöä kaikille viidelle, kun haluan muotoilla hiukseni aina eri tavalla eri tarkoitusta varten.

www.sevenhair.fi

 

Gekko

Tampereen omaksensa havainnut mediaseksikäs persoona, joka osaa kritisoida, mutta kestää myös kritiikkiä, ja on aina valmis kokeilemaan uutta. Löytänyt kirjoittamisen riemun uudestaan. Rakastaa kutsuja VIP-tapahtumiin ja edukasta valkoviiniä.

Lue lisää