Aitoja asioita miesten ihonhoitoon


Kun puhutaan miesten ihonhoidosta, niin halutaan pitäytyä yksinkertaisissa rutiineissa ja tuotteissa. Real Beauty -sarjan tuotteet sisältävät vain muutamia tarkoituksenmukaisia ainesosia ja ne sopivat moneen käyttötarkoitukseen.


Real Beauty -tuotesarja ei ole yksinomaan miehille suunnattu luonnonmukainen kosmetiikkasarja, mutta sen monimuotoiset tuotteet soveltuvat miesten päivittäiseen ihonhoitoon. Neutraalit, mausteiset ja metsäiset tuoksut ovat luonnostaan maskuliinisia ja komeita pelkistettyjä lasipulloja ei tarvitse piilottaa peilikaapin perukoille. Verkkokauppa Beauty Pop Up tarjosi seuraavat tuotteet Man Made Lifestylen testiin.

_dsc8376

Soap No 1 soveltuu palashampooksi hiuksille, suihkusaippuaksi kasvoille ja koko vartalolle sekä antiseptisena tuotteena ihon tehopuhdistajaksi epäpuhtaalle iholle, esimerkiksi finneille ja mustapäille. Afrikkalainen mustasaippua sisältää kookosöljyä, kookostuhkaa ja sheavoita sekä ihoa rauhoittavaa laventelia, piparminttua, kurjenpolvea sekä seetrin eteerisiä öljyjä. Soap No 1:llä puhdistuksen jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja raikkaalta, mutta ei kuivalta. Erinomainen käytettäväksi kasvoille ja koko vartalolle toistuvaan pesuun. Saippua vaahtoaa vain hieman, mutta sitä voi käyttää parranajon yhteydessä. Parranajon jälkeen iho ei tunnu aralta. Tuoksu on havuinen, jossa aavistus minttua. Hinta 17,90 euroa

_dsc8379

Balance & Shine on monikäyttöinen luonnollinen antibakteerinen hoitosuihke. Se soveltuu pesun jälkeen ihon pH:n palauttavajaksi ja käytettäväksi kasvoveden tavoin, hiuksien hoitosuihteeksi, joka antaa kiiltoa ja suojaa päänahkaa sekä luonnolliseksi alumiinittomaksi deodorantiksi. Balance & Shine sopii myös ihon yleispuhdistajaksi sekä kuuriluontoisesti käytettynä ihon pigmenttivirheiden korjaamiseen. Se sisältää sitrushappoa, korianterin siemeniä, santelipuuta sekä luonnonmukaista laventelin eteeristä öljyä. Pullon sumutin tekee pienipisaraisen usvan, joka laskeutuu iholle miellyttävästi. Tuotetta voi varmasti käyttää myös ihon pikaraikastamiseen. Puhdistaessa pientä ihoaluetta tuotetta kannattaa suihkuttaa tarvittaessa vanulapulle, josta levittää nesteen iholle. Metsäinen tuoksu tuntuu raikkaalta. Hinta 15,90 euroa.

_dsc8378

Unohda mitä olet kuullut kosteusvoiteista tai miten niitä tulisi käyttää. Moisture & Heal on todellinen monikäyttötuote, joka kosteuttaa ihoa ja imeytyy nopeasti. Se on ihon tehokosteuttaja, joka sisältää 99 % luonnon tehoparantajaa aloeta. Luonnollisen aloe-mehun lisäksi Moisture & Heal sisältää luonnonmukaista laventelin eteeristä öljyä, joka pehmentää ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti sekä sitrushappoa. Tuote ei tunnu öljyiseltä, ja se jättää mattapinnan ihoon. Moisture & Heal soveltuu kasvojen ihon kosteutukseen, aftershave-geeliksi, finnien, ärtyneen ihon sekä arpien hoitoon ja jopa kosteuttavaksi hiusgeeliksi. Tuote imeytyy nopeasti ja tuntuu hieman viileältä, mutta ei varsinaisesti viilennä. Miellyttävän neutraali tuoksu, jossa aavistus havuisuutta ja yrttejä. Hinta 15,90 euroa.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää