Braun Series 9: ensiluokkaista laatua parranajoon

Yksi, kaksi, kolme, neljä – NELJÄ leikkaavaa aluetta, joista jokainen on erillisjousitettuja kasvoja myötäilevässä ajopäässä. Braunin uutukaissarjan pärisevä lanseeraus tapahtui kesällä Vinyl Factoryssä Lontoossa.

Innovaatio perustuu tutkimukseen, jossa Braunin asiantuntijat jalkautuivat miesten kylpyhuoneisiin ympäri maailmaa seuraamaan miten kasvojen karvoitusta trimmataan aamutoimien lomassa. Samalla huomattiin, miten monenlaista kasvustoa leuan alta löytyykään – jokainen parta on lähes uniikki, sillä karvan paksuus, laatu ja kasvusuunta vaihtelee suurestikkin. Laitteen, joka leikkaa itsepäisimmätkin karvat yhdellä vedolla suunnittelussa saksalainen insinööritaito laitettiin koetukselle ja syntyi partakoneden rollsroyce, Braun Series 9.

Braun Series 9 pääsee parhaimmilleen päivittäisessä käytössä. Yhdellä vedolla, tai ainakin lähes yhdellä vedolla, kone leikkaa partakarvoituksen kuin höylällä leikaten – ihoa ärsyttämättä. Aivan kuten urheiluautokin, ei tämäkään erityisesti pidä kovaan pöheikköön ajamisesta. Jo 3–4 päivän sänki, partatyypistä riippuen, aiheutttaa selvää leikkausmukavuuden laskemista. Ajopäällä täytyy kulkea saman kohdan ylitse useampaan kertaan. Pidemmäksi päässyt partakasvusta kannattaakin mennä kunnolla trimmerillä leikaten ja sitten vasta käyttää laitteen varsinaista ajopäätä – ainakin, jos haluaa välttyä parran jyystämiseltä. Mutta kuten sanottua – päivittäin tai joka toinen päiväkin ajeltuna ajotuntuma on miellyttävä.

AUTOMAATTINEN PUHDISTUSKESKUS  on tuttu laite Braunin muistakin partakoneista. Braunin yksi erinomainen puoli on se, että puhdistusnestekasetteja on vain yhtä laatua eikä hinta tai saatavuus nouse esteeksi niiden hankkimiselle. Kasetti laitetaan laitteen sisään ja järjestelmä ilmoittaa, kun se tulee vaihtaa. Braunin Series 9:n puhdistus- ja huoltokeskus on ilmeeltään pelkistetty ja musta ja siinä on vain yksi virtanappi. Tätä ei tarvitse piilottaa kylpyhuoneen pimeimpään nurkkaan pesukoneen päälle. Laite puhdistaa, öljyää ja kuivaa terät sekä lataa laitteen. Trimmerin tulee tarvittaessa puhdistaa itse.

NÄYTTÄVÄ LAITA henkii eksklusiivisuutta ja mukana seuraa myös vähän silmälasikoteloa isompi nahkainen matkakotelo. Laite toistaa brändin partakoneille tuttuja yksityiskohtia – esimerkiksi virtanapissa on tunnistettavissa Braun Classic -koneen mustapilkullinen pinta. Lisäksi partakoneen V-muoto mukailee miehen harteikasta torsoa.

Braun Series 9 -partakoneen hinta tulee sijoittumaan +300 euron luokkaan. Laite ei vielä ole saatavilla Suomessa, mutta luultavasti laite se tulee myyntiin syksyn kuluessa.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää