Joululahjavihjeet: Arjen hemmotteluun


Raastaako vanhalla partahöylällä riipiminen maanantaisin? Eikö hymy säihky? Pelasta arki laadukkailla välineillä, miellyttävällä kosmetiikalla ja pehmeillä asioilla eivätkä maanantaitkaan tunnu enää niin pahoilta.


kosmetiikka_joulu

Kevennä askelta ja hoida jalkojasi

Scholl Velvet Smooth Express Pedi Wet & Dry on ladattava jalkaraspi, jossa on kaksi eri nopeusasetusta. Ne mahdollistavat tehokkaan ja hellävaraisen kovettumien poiston  alhaisempi nopeus sopii kuivalle iholle, kun taas nopeampi on parempi kostealle iholle. Hinta noin 69,99 euroa.

Salvequick-kuorintasukat sisältävät geeliä, joka poistaa kovettumia ja kantapään halkeamia tehokkaasti jo yhdellä hoitokerralla. Laita kuorintasukat jalkaan ja anna vaikuttaa 90 minuuttia. Kuolleet ihosolut alkavat kuoriutua pois vajaassa viikossa. Kuoriutuminen kestää noin kaksi viikkoa, jonka jälkeen jalkojen iho on kuin uudestisyntyneellä. Hinta noin 18 euroa pari.

Kotimaista kosmetiikkaa

Lumene Men Virkistävä 24h -kasvovoide päivittäiseen käyttöön. Voide kosteuttaa ihon jättäen sen mattapintaiseksi. Sporttinen ja raikas tuoksu. Hinta noin 12,90 euroa.

Lumene Men Activate 2in1 -suihkugeeli ja shampoo puhdistaa tehokkaasti vartalon ja hiukset. Ei kuivata ihoa. Raikas, miehekäs tuoksu. Hinta noin 8,50 euroa.

Lumene Men suojaava parranajogeelin hellävarainen koostumus pehmentää ihoa ja helpottaa parranajoa. Lisäksi se vähentää ajon jälkeistä ärsytystä. Soveltuu myös herkälle iholle. Hinta noin 8,90 euroa.

Hampaat säihkymään

Oral-B Genius 9000 White -sähköhammasharjassa on suunniteltu auttamaan harjaamaan hampaat hammaslääkäreiden suosittelemalla tavalla. Bluetooth-teknologian avulla harja muodostaa yhteyden Oral-B-sovellukseen, joka antaa reaaliaikaista palautetta: harja auttaa sinua harjaamaan suositellut kaksi minuuttia, sen kolminkertainen paineentunnistin auttaa suojaamaan ikeniä liialliselta harjaamiselta ja edistynyt Position Detection -ominaisuus auttaa seuraamaan, ettei mikään alue jäisi käsittelemättä. Hinta noin 199 euroa.

Jordan Clean Smile -hammasharjat on suunnitellut palkittu norjalainen suunnittelija Andreas Engesvik. Hammasharjat on muotoiltu niin, että niistä saa mukavan peukalo-otteen hyvään ohjattavuuteen suussa. Saatavana softina ja mediumina viidessä eri värissä. Hinta noin 2,30 euroa.

Pehmeää ylle

Crocs Classic Slipper -lipokkaat ovat erinomaiset kotona tallusteluun. Pehmeä tekstiilipäällinen yhdistyy miellyttävään sisäpohjaan sekä synteettiseen mokkkanahkapohjaan. Tohvelin muoto on lainattu Crocs Classic Clog -pistokkaasta. Hinta noin 35 euroa.

H&M Home -tekoturkistohvelit tuovat pörheää pehmeyttä ankeisiin aamuihin. Tohveleissa on tekstiilipohja, jossa liukueste. Hinta 19,99 euroa.

KappAhl Hampton Republic 27 on raidallinen aamutakki, jossa saalikaulus on pehmeää fleecestä. Aamutakissa taskut edessä, vyö ja vyölenkit sekä logokirjailu. Hinta 49,99 euroa.

Tunnelmaa tuoksukynttilöillä

H&M Home No1 Mahogany -tuoksukynttilä lasiastiassa. Hinta 14,99 euroa. Valikoimassa myös muita tuoksukynttilöitä lasiastioissa, hinnat alkaen 4,99 euroa.

Parta ja hiukset kondikseen

Braun Series 9 –parranajokone on varustettu SyncroSonic-tekniikalla, joka varmistaa tarkan, kasvojen muotoa myötäilevän ajotuloksen. Mukana puhdistusasema. Hinta noin 399 euroa.

Braun HairClipper (HC5010) -kotiparturilla on helppo siistiä oma hiuskuontalo kuntoon. Laitteella voi leikata hiukset 3–24 mm tarkkuudella. Hinta noin 49 euroa.

BeardTrimmer (BT5050) -partatrimmerillä on helppo luoda asiallinen partatyyli. Se leikkaa parran 1–20 mm tarkkuudella. Hinta noin 75 euroa.

Kuvat: valmistajat

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää