Uusi tulokas miesten ihonhoitoon


Tällä kertaa käsittelyssä uusi miesten ihonhoitosarja MGroom Skin.


Aikaisemmin olen kirjoittanut kahdesta edeltävästä sarjasta: MGroom Man Basic ja MGroom Classic Gold. Nyt on otettu hurja askel eteenpäin ja uusi sarja onkin lähes täydellinen. Pakkaukset huokuvat heti tyylikyyttä mattamustina. Ja pakkauksista paljastuvat purnukat ovat kylpyhuoneen hyllyllä näyttävän näköisiä ja saavat varmasti vaimon tai tyttöystävän kateellisiksi.  Keräsin tekstin valmistajan tiedoista ja lisäsin jokaisen tuotteen jälkeen omakohtaisen kokemuksen.

MGroom Skin on miehille suunniteltu selektiivinen ihonhoitosarja, jonka on kehittänyt MRoom-parturiketjusta tunnettu, Euroopan suurin parturipalveluita tarjoava yritys yhdessä kotimaisten ihotautilääkärien ja kemistien kanssa.  Sarja on suunniteltu modernille miehelle, joka huolehtii itsestään ja arvostaa moitteetonta ulkomuotoa. Tuoteet on suunniteltu erityisesti miesten iholle, ja niissä on huomioitu Pohjolan vaativat sääolosuhteet, jotka laittavat ihon koetukselle ympäri vuoden. Kaikki sarjan tuotteet valmistetaan Suomessa ja niissä on käytetty muun muassa puna-apilasta, karpalosta ja myrtistä saatuja luonnollisia kasviuutteita, joilla on ihoa hoitavia vaikutuksia.

Face Cleanser -puhdistusgeeli 

MGroom_facecleanser

Kosteuttava ja rauhoittava puhdistusgeeli sopii mainiosti myös parran ja muiden vartalokarvojen märkäajoon sekä parran pesuun. Välillä tuntuu, etteivät miehet paljoa jaksa tällaisia tuotteita käyttää. Itsekin tunnustan olevani liian laiska.  Tuote on omassa luokassaan hyvinkin samankaltainen kuin muutkin vastaavat. Lopputulos on kuitenkin miellyttävän kimmoisan tuntuinen iho, joka ei kuitenkaan jää liukkaaksi.

Facial Toner Spray -kosteuttava pikavirkistäjä 

MGroom_facialtoner
Facial Toner Sprayllä voit puhdistaa kasvot ja poistaa ylimääräisen rasvaisuuden tai jättää sen iholle virkistämään ja tuomaan kosteutta. Aloe veraa ja mentolia sisältävä tuote on miellyttävän mieto, mutta tehokas.

Ehkä sarjan paras tuote. Tykkään sprayn keveydestä. Se on helppo ja nopea hieroa iholle. Miellyttävä, raikas, herättävä ja piristävä. Tämän tuotteen ottaisin mukaan johonkin aurinkolomalle poistamaan ahdistavan hikistä oloa kasvoilta.

Face Scrub geelimäinen kuorintavoide 

MGroom_faceTämä on kyllä ihan omassa sarjassaan kuorinta-aineissa – paras ehkä mitä olen koskaan kokeillut. Nyt kuorivat aineosat eivät ole mitään pikkuhippusia, vaan kunnon krokotiilinhampaan kokoisia kikkareita. Äijätuote ehdottomasti! Silti kuorinta tuntuu hellävaraiselta ja iho jää pehmeäksi ja hyvin puhtaan oloiseksi. Itse kyllä käyttäisin maksimissaan kerran viikossa.

Matte Facial Moisturizer -kosteusvoide 

MGroom_moisturizer
Hyvä, sopivan tanakka rakenne, mutta kuitenkin kevyt kosteuttaja miehen iholle. Parasta on juurikin se, että jo rasvaa levittäessä huomaa, että tästä ei jää kiiltävää naamaa. Hyvä, sopiva mattaisuus. Pullon muoto on hieman hankala käytössä.

Eye Rescue -silmänympärysvoide 

MGroom_eye
Näitäkin on tullut testattua useita, vaihtelevalla menestyksellä. Tuote on helppo levittää ja vaikutus tuntuu hieman. Lopputulos toki näyttää paremmalta kuin lähtökohta. Parempiakin olen kohdannut, sillä itse tummasilmänalus ihmisenä pidän enemmän tuotteista, joissa on enemmän vaalentavaa sävyä mukana.

Loppujen lopuksi sarja on todella loistava. Iso plussa tyylikkäästä ulkonäöstä. Tuotteet myynnissä MRoom-partureissa ja Glohair-kampaamoissa. Piakkoin tuotteita saa myös hyvin varustetuista kosmetiikkaliikkeistä ympäri suomen, ja mitä ilmeisemmin maailmanvalloituskin on jo käynnissä.

Hinnatkin ovat hyvin kohtuulliset, 25–30 euroa/tuote.

Gekko

Tampereen omaksensa havainnut mediaseksikäs persoona, joka osaa kritisoida, mutta kestää myös kritiikkiä, ja on aina valmis kokeilemaan uutta. Löytänyt kirjoittamisen riemun uudestaan. Rakastaa kutsuja VIP-tapahtumiin ja edukasta valkoviiniä.

Lue lisää