Katso video: Pohjanmaalla ilmestyi kuvioita heinäpeltoon

Pohjanmaalla ilmestyi heinäpeltoon 1,8 hehtaarin kokoinen peltokuvio. Tempauksen takana olleen Atrian Hornet-broilerinsiivet viettävät 20-vuotissynttäreitä.

Hävittäjien mukaan nimetty Atria Hornet -siivet täyttävät tänä vuonna 20 vuotta. Hornet-siivet otettiin alusta asti hyvin vastaan ja ne vakiintuivat illanistujaisten ja leffailtojen helposti valmistuvaksi herkuksi.  Sopivan mausteinen marinadi on pysynyt lähes ennallaan 20 vuotta.

– Voimakkaasti maustettujen broilerisiipien tuotekehitys oli jo loppusuoralla, mutta uudelta tuotteelta puuttui nimi.  Kun uutisissa kerrottiin, että ensimmäiset Hornet-lentokoneet saapuvat Suomeen, yhdistyivät tuotekehitystiimin ajatuksissa siivet ja hävittäjien tulilieskat. Näin syntyivät ”hornetit”, joista on tullut tulisten siipien synonyymi, muistelee Atrian tuotekehitysjohtaja Heimo Hattula.

Juhlavuoden peltokuvio
Pohjanmaalla sijaitsevassa peltokuviossa on kuvattuna luku 20 ja tulisia siipiä kuvaavat lieskat. Vastaavalla tavalla toteutettua peltokuviota ei ole Atrian tietojen mukaan tässä mittakaavassa Suomessa aikaisemmin tehty. Kooltaan se on noin 1,8 hehtaaria. Atria on toteuttanut kuvion yhteistyössä maanviljelijöiden kanssa, ja se on tehty heinäpeltoon niittämällä ja ruoholeikkureilla viimeistelemällä.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää