H&M:n uusi urheiluvaatemallisto kannustaa voittoihin


H&M:n For Every Victory –urheiluvaatemallisto juhlistaa henkilökohtaisten voittojen voimaa. Heinäkuussa lanseerattavan malliston suunnittelussa on ollut mukana Ruotsin olympiajoukkue.


For Every Victory -urheiluvaatemallisto yhdistelee huippumuotia arvokkaaseen asiantuntemukseen keskittyen kehonhuoltolajeihin ja treenivaatteisiin, jotka kaikki Ruotsin olympiajoukkue on testannut. Urheilijat antoivat neuvoja designiin, toimivuuteen ja kestävyyteen. H&M on ylpeä suunniteltuaan asut myös Ruotsin olympia- ja paralympiajoukkueelle Rioon 2016. Mallisto sisältää avajais- ja palkintoseremonian asut sekä valikoituja kilpailuasuja.

For Every Victory -mallistolla on sama visuaalinen ilme ja se on teknisesti samanlainen kuin Ruotsin olympiajoukkueen mallisto, mutta poikkeaa siitä väreiltään. Malliston värit ovat musta, harmaa, haalea pinkki ja kulta, ja se keskittyy T-paitoihin, juoksushortseihin ja leggingseihin sekä naisten urheiluliiveihin.

Nopeasti kuivuvat, hengittävät materiaalit auttavat parantamaan suoritusta, ja kierrätetty polyesteri todistaa, että toimivat urheiluvaatteet voivat myös olla ympäristötietoisia ja ympäristöä säästävämpiä. Mallisto lanseerataan samanaikaisesti kampanjan kanssa H&M-myymälöissä ja hm.comissa 21. heinäkuuta.

– Mallisto tarjoaa tyylikästä suorituskykyä, ja Ruotsin olympiajoukkueen panos on ollut luomisprosessissa korvaamaton. Tuloksena on kaikille sopivia huippumuodikkaita, teknisiä urheiluvaatteita, H&M:n design- ja luova johtaja Pernilla Wohlfahrt sanoo.

Malliston keulakuvina inspiroivia henkilöitä

For Every Victory -kampanja juhlistaa urheilun ja itseluottamuksen voimaa, joka voi muuttaa ihmisten elämää. Tästä ovat esimerkkeinä muun muassa kymmenottelun olympiavoittaja Caitlyn Jenner, joka uskalsi puolustaa omaa identiteettiään, ja voimistelija Chelsea Werner, joka ei ole koskaan antanut Downin syndrooman haitata etenemistään. Surffari Mike Coots nousee edelleen laudalleen, vaikka menetti jalkansa hain hyökkäyksessä, ja nyrkkeilijä Namibia Flores on taistellut ennakkoluuloja vastaan tavoitellakseen unelmaansa.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää