Punajuuritahna

Nyt on täydellinen ajankohta nauttia punajuurista. Keittiön hc-käyttäjät kypsentävät punajuuret keittämällä, muut voivat noutaa vihannestiskistä vastaavan tuotteen vakuumipakkaukseen pakattuna. Punajuuritahna sopii illanistujaisiin hyvän leivän kanssa nautittavaksi.

1 punajuuri (noin luumun kokoinen)
100 g pehmeää vuohenjuustoa (esim. Chavroux)
1 pieni valkosipulinkynsi
4 rkl auringonkukansiemeniä
10 isoa basilikanlehteä
ripaus suolaa

Laita kaikki ainesosat astiaan ja soseuta ne tasaiseksi massaksi sauvasekoittimella. Tarkasta maku. Jos tahna on liian löysää, lisää auringonkukansiemeniä, vuohenjuustoa tai tuorejuustoa. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Jos tahnaa jää yli, sekoita sitä seuraavan päivän pastan sekaan.

Minna

Helsingissä asuva nainen, joka herää mielellään, kun tiedossa on hyvä brunssi. Valokuvaaminen ja kirjoittaminen on hänen lempikeinojaan tutustua ja vaikuttaa ympäristöönsä. Tällä naisella on aina uusi matka suunnitteilla.

Lue lisää