Maailman hauskin ihminen voi olla suosikkikoomikko Ismo Leikola

Ismo Leikola ehdolla maailman hauskimmaksi ihmiseksi.

Ismo Leikola on suomalainen stand up -koomikko, joka osallistuu parhaillaan Hollywoodissa Laugh Factoryn järjestämään Funniest Person in the World -kilpailuun. Kymmenen semifinalistia odottaa parhaillaan kisan alkua, joista viisi henkilöä pääsee kilpailun finaaliin Las Vegasiin todistamaan olevansa vaatimattomasti maailman hauskin ihminen.
Ismo treenasi settiään vielä ennen Los Angelesissa suoritettavaa keikkaa Helsingissä sekä suomeksi että englanniksi. Suoraa lähetystä voi seurata nettistriiminä tiistaina 21.10. aamulla kello 6 Suomen aikaa. Äänestys päättyy samana iltana noin kello 20. Ismo Leikolaa voi äänestää kilpailussa täältä.
Man Made Lifestylen toimitus toivottaa onnea kilpailuun!

Kommentoi

kommenttia

Write a Review

Lue lisää