Lego Star Wars – täydellinen isänpäivälahja

Lego toivottaa tänä vuonna hauskaa isänpäivää Tähtien sodan merkeissä

Rakastettu Lego on leikittänyt lapsia ja lapsenmielisiä sukupolvesta toiseen. Legendaaristen rakennuspalikoiden ohella myös Tähtien sota -saga kuuluu monien lämmöllä muisteltaviin lapsuus- ja nuoruusvuosiin. Vuonna 1999 nämä kaksi klassikkoa löysivät toisensa ja lanseerattiin ensimmäiset Lego Star Wars -setit. Siitä lähtien Tähtien sodan tarinat ovat heränneet eloon yhä uudelleen ja uudelleen Lego-palikoiden avulla.

[divider]Juttu jatkuu kuvien alapuolella[/divider]

LEGO ON tänä vuonna päättänyt muistaa isiä ja luonut kampanjan isänpäivän kunniaksi. Pörrösukkien sijaan tänä vuonna isät voivat saada paketistaan mukavaa rakennettavaa, johon koko perhe voi osallistua. Elokuvasagan tutut hahmot ja alukset herättävät varmasti niin intoa perheen pienimmissä kuin nostalgiaakin vähän varttuneimmissa.

Isänpäivän kunniaksi kaikista Lego Starwars tuotteista -20 % Prisman verkkokaupasta aina marraskuun loppuun saakka. Kampanjaa voi fiilistellä vaikkapa Legon isänpäivävideoilla.

[videogallery video1=”youtube” url1=”VnvIHvvcdcM” image1=”https://i.ytimg.com/vi/VnvIHvvcdcM/mqdefault.jpg” caption1=”LEGO® Star Wars™ Darth Vader Isänpäivä” video2=”youtube” url2=”It3Je7sBPhs” image2=”https://i.ytimg.com/vi/It3Je7sBPhs/mqdefault.jpg” caption2=”LEGO® Star Wars™ Palpatine Isänpäivä” video3=”youtube” url3=”AsKfedy2674″ image3=”https://i.ytimg.com/vi/AsKfedy2674/mqdefault.jpg” caption3=”LEGO® Star Wars™ R2D2 Isänpäivä” video4=”youtube” url4=”mjTRDudik44″ image4=”https://i.ytimg.com/vi/mjTRDudik44/mqdefault.jpg” caption4=”LEGO® Star Wars™ Yoda Isänpäivä” ]

Lisää videoita löytyy Youtubesta.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää