Uudella Netflix-kortilla voi ladata arvoa Netflix-tilille

Uudella Netflix-kortilla pääsee käsiksi Netflixin sarjojen, leffojen ja dokumenttien valikoimaan ilman luottokorttia tai PayPal-tiliä. Netflix-kortti toimii Netflixin kaikissa sovelluksissa aina tietokoneen selaimesta älytelevisioon.

a57a1c934cfa887d_800x800arMistä Netflix-kortin voi hankkia?

Netflix-kortilla voi ladata arvoa nykyiselle Netflix-tilille tai avata uuden tilin. Korttia voi käyttää kaikkiin eri tilisopimuksiin ja se on saatavilla 15, 25 ja 50 euron arvoisena. Netflix-kortin aktivoimiseen ei tarvitse muita maksutapoja kuten luottokorttia tai PayPal-tiliä. Asiakkaalla on siis täysi kontrolli tilin kustannuksissa. Netflix-korttia on saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä: Gigantti, R-kioski ja GameStop.

Miten Netflix-korttia käytetään?

Raaputa koodi näkyviin kortin takapuolelta ja syötä se palveluun. Korttia voi käyttää sekä uusiin että jo olemassa oleviin Netflix-tileihin. Kortti ei vaikuta ilmaiseen kokeilukuukauteen eikä se sitouta asiakasta jatkamaan tilausta. Kortin arvoa voi käyttää kaikkiin eri tilisopimuksiin. Uusi Netflix-käyttäjä voi ottaa kortin käyttöönsä täällä: www.netflix.fi/lahja . Nykyinen käyttäjä voi syöttää koodin Oma Tili -sivulla Netflixissä.

Netflixiä voi katsoa televisiosta myös Apple TV:n, Chromecastin ja Elisa Viihteen kautta. Myös PlayStation-, Xbox- ja Nintendo-pelikonsolit käyvät Netflixin katsomiseen. Lisäksi Netflix-sovellus toimii Androidin, iOSin ja Windowsin mobiililaitteissa.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää