A Very Murray Christmas

Aika virittäytyä joulutunnelmiin

Jouluun on enää vain kaksi viikkoa. Bill Murray ja hänen tähtikaartinsa siivittävät joulutunnelmaan A Very Murray Christmas -joululähetysparodian voimin.

Netflixin A Very Murray Christmas on kunnianosoitus klassisille varieteeohjelmille ja sen ovat kirjoittaneet Bill Murray, Mitch Glazer ja Sofia Coppola. Coppola on myös ohjannut spesiaalin.

Jouluspesiaalissa itseään esittävä Bill Murray pelkää, ettei kukaan esiintyjistä saavu hänen TV-ohjelmaansa, koska kauhea lumimyrsky on vallannut New Yorkin. Lopulta sisukkaat vieraat pääsevät kuin pääsevätkin Murrayn luo Carlyle-hotelliin laulamaan ja tanssimaan joulun hengessä.

Esiintyjäkaartissa nähdään useita huipputähtiä kuten George ClooneyPaul ShafferAmy PoehlerJulie WhiteDimitri DimitrovMichael CeraChris RockDavid Johansen,Maya RudolphJason SchwartzmanJenny LewisPhoenix-yhtye, Rashida JonesMiley Cyrus ja monia muita.

Tiedossa siis mukavan kepeää viihdettä virittämään joulutunnelmaan!

Katso traileri alta:

Toimitus

Lue lisää