Poweria kuplaveteen

Erilaiset kuplavedet ovat poreilleet suomalaisten sydämiin viime vuosien aikana. Valmiiksi pullotettujen virvoitusjuomien rinnalle ovat tulleet myös hiilihapotuslaitteet. Aiempien kömpelöiden laitteiden ja pullojen rinnalle on tullut helppokäyttöisempiä ja tyylikkäämpiä laitteita.

Vaikka virvoitusjuomien kulutus varmasti kasvaakin kesän kuumina kuukausina, niin Sodastreamillä valmistat kotona vesijohtovedestä helposti soodavettä ja virvoitusjuomaa vuoden ympäri. Laite on myös käytössä edullinen, sillä yhdellä kaasupullolla hapottaa noin 50–60 litraa vettä. Makuvesiin tai limsoihin tarvitaan lisäksi maku-uutetta, joiden hinta on noin 8–10 euroa. Yhdestä pakkauksesta valmistuu 7–9 litraa valmista juomaa.

Vitaminoidut Zeros-sarjan Pineapple Grapefruit ja Lime ovat raikkaita ja sokerittomia janonsammuttjia. Sodastream Free -juomat eivät sisällä säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. Pink Lemonade Free on raikkaan sitruksenmakuinen juoma. Kotibaarimikko arvostaa Classics-sarjan Ginger Ale ja Tonic -juomatiivisteitä. Tiivistettä on helppo annostella veden sekaan pullon kannen mittakupin avulla. Halutessa juoman vahvuutta voi muuttaa annostelua säätelemällä.
pullot

Soda Stream Power päräyttää kuplat veteen napin painalluksella

Uusi Soda Stream Power -hiilihapotuslaite tekee virvoitusjuomien valmistuksesta naurettavan helppoa. Komeanlinjakasta skandinaavista muotoilua ilmentävä laite on sähkötoiminen. Hyvännäköinen keilamaisen muotoinen pullo kiinnitetään laitteeseen kiertämättä Snap&Lock -toiminnolla. Hapotusaste valitaan laitteen päältä: matala, keskivahva tai voimakas. Laite hapottaa veden napinpainalluksella. Pullo irtoaa laitteesta vaivatta. Laite on saatavana sekä mustana että valkoisena. Powerin suositushinta on 199 euroa.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää