Jude Law Lexuksen kasvoksi

Elä elämääsi Jude Law’n tapaan uuden Lexuksen ratin takaa, lupaa autobrändin kampanja

Lexus Europe julkisti ennen joulua yhteistyönsä Hollywood-tähti Jude Lawn kanssa. Yhteistyö liittyy The Life RX -kampanjaan, joka on suunniteltu tukemaan uuden luksusmaasturi Lexus RX:n lanseerausta. Kampanjan kerrotaan rakentuvan nopearytmisen ja jännittävän elämäntyylin ympärille – sellaisen elämäntyylin, jossa yhdistyvät tyylikkyys ja särmä ja jossa ratin takana oleva kuljettaja asettaa rajat sille, mikä on mahdollista.

– Rakastan ajamista ja siihen liittyvää eskapismia. The Life RX -konsepti on mielenkiintoinen ja oikeassa siinä, että oikeanlainen auto mahdollistaa uskomattomia elämyksiä. Lexus halusi luoda mukaansatempaavan elämyksen, johon kaikki voivat osallistua – halusin ilman muuta olla tässä mukana, Jude Law kommentoi kampanjaa.

Law tähdittää myös TV-mainosta, joka on kuvattu upealla Ranskan Rivieralla sekä Italian Fiuggi-alueen henkeä salpaavan kauniilla kukkuloilla. Uuden neljännen sukupolven Lexus RX:n Euroopan ensiesittely oli Frankfurt Motor Show -tapahtumassa syyskuussa ja malli on nyt saapunut myyntiin.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää