Rallihenkinen kasarikello Autodromolta

Moottoriurheiluhenkisistä kelloistaan tunnettu Autodromo on tuomassa markkinoille uuden Group B -kellon. Rallin 1980-luvun kuninkuusluokkaa juhlistava malli on retrohenkinen kunnianosoitus hevosvoimahirmujen aikakaudelle. Kellotaulu on matkittu legendaarisen Lancia 037:n kierroslukumittarista.

Group B:n kauneus ei jää vain taulun kasarilookkiin, sillä esikuvalle uskollisesti myös käytetyt materiaalit ovat eksoottisia. Kellon 39 millimetrinen kuori on valmistettu titaanin ja teräksen seoksesta, lopputuloksen ollessa Autodromon malliston kevein 52 gramman painolla. Sisuskaluista vastaa tunnettu automaattikoneisto Miyota 9015. Suositushinnaksi on ilmoitettu kohtuullinen 925 dollaria, asettuen malliston yläpäähän.

Group B:hen ja Autodromon muuhun mallistoon voi tutustua valmistajan kotisivuilta. Suomessa merkkiä edustaa Kellotarvike.

Aake

Mediatutkimuksen opiskelija, jonka päivät kuluvat valokuvia ottaessa ja tutkiessa. Vapaalla kiinnostavat eniten vimpaimet, videopelit ja vauhti.

Lue lisää