Katso video: snoukkaajat kiertävät parhaita laskupaikkoja Harrikan selästä käsin


Project Detourinin aikana Bataleon Snowboards -kuvausryhmä valloitti Euroopan Alpit ottaen haltuunsa niin Sveitsin, Ranskan kuin Itävallankin puuterilumirinteet. Alpeilta ryhmä matkasi Kreikkaan laskemaan Vasilitsan katuja heittäen paikallisille lammasfarmareille yläfemmat.


Project Detour on kolmesta matkafilmistä koostuva lyhytelokuvasarja, joissa lumilautaileva kuvausryhmä kiertää parhaita laskupaikkoja eri puolilla Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Elokuvasarjan tekijä Bataleon Snowboards toteutti viimeisen osan yhteistyössä Harley-Davidsonin kanssa. Kyseisessä Project Detourin jaksossa kuvausryhmä ajaa sporttisilla Harley-Davidson Dark Custom -pyörillä ympäri Kaliforniaa etsien lunta, aaltoja ja hyviä viboja.

Kamppissivulta voi voittaa lennot Los Angelesiin, jossa Harley-Davidson tarjoaa kohteessa voittajien käyttöön kaksi Harley-Davidson-moottoripyörää ja kattaa roadtripin aikana syntyneet kulut 1 000 dollariin asti. Lisäksi voittajat palkitaan erityisellä Bataleon x projectDetour x Harley-Davidson -lumilaudalla. Kilpailuun voi osallistua tammikuun 2016 loppuun saakka.

projectDETOUR – CALIFORNIA from David Bertschinger Karg on Vimeo.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää