3secs_LD_129.NEF

Kolme sekuntia

2.5/5

KUVA: ©​ SF STUDIOS​

Poliisin vasikka joutuu kiipeliin

Yleensä en tämän tyyppisistä huumekartelli- ja vankilaympäristöön sijoittuvista leffoista kovinkaan pidä, mutta tässä elokuvassa on ihan omaa tenhoa. Tosin se ei kanna loppuun asti. 

Pete Koslow (Joel Kinnaman) on ollut tuomittuna vankilassa, mutta hän on kuitenkin päässyt vapaalle jalalle ja soluttautumaan puolalaisen huumekartellin touhuihin FBI:n vasikkana. Vaimo ja lapsi ovat tietoisia hänen touhuistaan, ja kun homma menee yhtäkkiä päin helvettiä, perhe on vaarassa ja Koslow joutuu takaisin muurien sisään tarkoituksena paljastaa vankilassa tapahtuva huumeidenvälitysketju. FBI ottaakin äkkiä tukensa pois, ja Koslow onkin yllättäen yksin vankilan armottomassa maailmassa. Samalla NYPD:n poliisi (Common) tutkii tapausta ja pääsee kärryille Koslowin ja FBI:n kiemuroista. Samalla Koslow joutuu selviämään hengissä vankilareissustaan.

Trilleri pitää otteessansa erittäin hyvin. Vyyhtiä maltetaan purkaa pikku hiljaa raottaen eteenpäin. Harmillisesti loppuratkaisu on pliisu, ylipitkä ja yllätyksetön. Kinnaman (Robocop) tekee roolejansa hyvällä sykkeellä. Ruotsalaisuus ei paista läpi. 

Ihan mainio pikku piina pätkä popcornin kanssa nautittavaksi.

Gekko

Tampereen omaksensa havainnut mediaseksikäs persoona, joka osaa kritisoida, mutta kestää myös kritiikkiä, ja on aina valmis kokeilemaan uutta. Löytänyt kirjoittamisen riemun uudestaan. Rakastaa kutsuja VIP-tapahtumiin ja edukasta valkoviiniä.

Lue lisää

1 Comment

Comments are closed.