U2 julkaisi uuden Songs of Innocence -albuminsa ilmaiseksi iTunesissa

U2-faneille koitto kissanpäivät. Bändin uusin levy julkaistiin iTunesin kautta ilmaiseksi.

Yksi maailman suosituimmista rock-bändeistä, U2 julkaisee uuden albuminsa Songs Of Innocence lokakuun 13. päivä. Fanien iloksi albumi on jo nyt saatavilla iTunesin kautta ilmaiseksi. Vuonna 1980 esikoislevynsä julkaissut irlantilaisyhtye on myynyt maailmanlaajuisesti noin 170 miljoonaa levyä. U2 on napannut myös yhteensä 22 Grammy-palkintoa. U2 konsertoi Suomessa viimeksi vuonna 2010 U2 360° -kiertueellaan.

Lokakuulla julkaistava albumin deluxe-versio pitää sisällään akustisia versioita albumiraidoista sekä neljä bonus-kappaletta. Songs Of Innocencea on tituleerattu U2:n henkilökohtaisimmaksi levyksi tähän mennessä ja antaa kuulijalle näkemyksen siitä miksi ja miten bändi sai alkunsa.

Albumi äänitettiin Dublinissa, Lontoossa, New Yorkissa ja Los Angelesissä. Sen tuotti Danger Mouse yhdessä Paul Epworthin, Ryan Tedderin, Declan Gaffneyn ja Floodin kanssa. Song of Innocense on saatavilla lokakuun 13. päivään saakka iTunesista.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää