Marks & Spencer -ketju saapui Suomeen

Kansainvälisesti tunnettu Marks & Spencer saapui Suomeen lokakuun alkupuolella. Helsingin lippulaivaliikkeen avajaisten vanavedessä seuraavat Jyväskylän ja Hämeenlinnan myymälät.

MS_Hki_0544

– Marks & Spencer tunnetaan laadukkaista vaatteistaan ja elintarvikkeistaan, ja olemme iloisia voidessamme esitellä esimerkiksi ylellisiä kashmirneuleitamme ja kuuluisia pikkuleipiämme myös suomalaisille tässä upeassa Helsingin-myymälässä, Marks & Spencerin kansainvälisistä asioista vastaava johtaja Costas Antimissaris kertoi Helsingin myymälän avajaisten yhteydessä.

Helsingin Marks & Spencer sijaitsee Sokos-tavaratalon yhteydessä store in store -konseptin mukaisesti. Myymälällä on oma sisäänkäynti ja omat näyteikkunat, somisteet, sovitustilat sekä kassat. Myymälässä on tarjolla laaja valikoima Marks & Spencerin laadukkaita tuotteita, kuten naisten ja miesten vaatteita, alusvaatteita ja kauneudenhoitotuotteita. Kaiken kaikkiaan valikoimaan kuuluu yli 2 000 tämän syksyn muotiasustetta ja yli 200 elintarviketuotetta. 

Yhteensä Suomeen avataan vuoden kuluessa seitsemän Marks & Spencer -myymälää. Helsingin lippulaivamyymälä levittäytyy neljään kerrokseen yhteensä 3 000 neliömetrin alalle, ja lokakuussa avataan vielä kaksi 1 600 neliömetrin myymälää: Jyväskylän myymälän avajaisia vietetään 22.10. ja Hämeenlinnan Goodman-ostoskeskuksen myymälä avautuu 30.10.

MS_Hki_0241Huippulaatua ja varmaa tyyliä miesten vaatemallistoissa

M&S:n vaatemallistojen keskeisiä piirteitä ovat erittäin hyvä laatu ja tyylikkyys. Uusissa myymälöissä on tarjolla ajattomia vaatekaapin kulmakiviä kuten trenssitakkeja, ylellisiä neuletakkeja ja moitteettomasti istuvia pukuja, ja toisaalta myös trendikästä käyttömuotia. Miesten brändeistä M&S Collection -mallisto sisältää tyylikkäitä, laadukkaita perusvaatteita ja Blue Harbour tuo tuulahduksen klassista brittiläistä tyyliä pikeepaitoineen ja värillisine kangashousuineen.

 

MS_Hki_0580Tasokkaita elintarvikkeita herkutteluun

Myymälän yhteyteen avattava herkkutori tuo korostetusti esiin M&S:n elintarvikkeiden erinomaisen laadun ja tuoreuden. Tarjolla on yli 200 elintarviketuotetta herkutteluun, välipalaksi, lahjaksi, brittiläisiin teehetkiin ja ruoanlaiton avuksi.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää