Braun jatkaa yhteistyötä miesten muodin parissa

aid-a03-0011085_cruzer5_clean_shave_front_product_images-id-92109-2

Metsuriseksuaalisuus on passé. Sileät posket palaavat viimeistään syksyllä ja hiuksissa jatkuu 50-luvun lopun tyyli paljastaa behind the scenes -video Lontoon miesten muotiviikoilta.

Kansainvälisesti tunnettu parranajobrändi Braun jatkaa kumppanuuttaan E. Tautzin kanssa sponsoroiden 12. tammikuuta järjestettyä London Collections: Men -näytöstä A/W15 The Old Sorting Officessa Lontoon West Endissä.

Braun oli näytöksen kulisseissa vahvasti läsnä, ja Braun UK:n luova johtaja Fabio Vivan huolehti mallien partojen ajamisesta Braunin uusimmilla parranajokoneilla ja parrantrimmausvälineillä.

– Parranajo on kehittynyt käsittämään paljon muutakin; se on keino jolla ilmaista tyyliään ja identiteettiään. Braunin parranajotuotteiden avulla jokainen mies voi näyttää juuri siltä kuin toivoisi näyttävänsä, kertoo Braunin luova johtaja Fabio Vivan.

–Tautzin AW15-kokoelma sai inspiraatiota Douglas Dunnin 1967 julkaistusta, uraauurtavasta ’Terry Street’ -runosarjasta. Teos kuvaa Terry Street -katua Hullissa 1960-luvulla, aikuisopiskelua ja työskentelyä Larkinin alaisuudessa, ja se kertoo tavallisten ihmisten elämästä tässä kovassa pohjoisen kaupungissa. Braun on perinteisesti tarjonnut designia ja käytännöllisyyttä tavalliselle miehelle ja näin ollen täydentää tämän vuoden kokoelman henkeä.  Olen hyvin iloinen että he sponsoroivat jälleen näytöstäni, sanoo E. Tautzin luova johtaja Patrick Grant kumppanuudesta.

Braunin ja E. Tautz -näytöksen kumppanuuden kulmakivi on kolmoisajomenetelmällä ja joustavalla ajopäällä varustettu Braunin cruZer clean shave -parranajokone, joka poistaa ei-toivotut karvat kasvoista. Tuotteessa on mukana myös sisäänrakennettu tarkkuustrimmeri, jolla voi muotoilla tarkkoja ääriviivoja tai lisätä teräviä kulmia luodakseen särmikkään tyylin.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää