PARIS, FRANCE – JUNE 07: Zlatan Ibrahimovic attends the A-Z clothing line launch on June 7, 2016 in Paris, France. (Photo by Anthony Ghnassia/Getty Images) *** Local Caption *** Zlatan Ibrahimovic

Nyt voit treenata Zlatanin vaatteissa


Ruotsalainen jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic sai oman vaatemerkin. Tarjolla on varsin luontevasti laaja valikoima sporttivaatteita.


Jalkapallon EM-kisat ovat juuri alkamassa Ranskassa, sopivasti niiden alla julkistettiin Zlatan Ibrahimovicin nimeä kantava sporttivaatemallisto A-Z.

”A-Z-vaatteet on tarkoitettu kaikenlaiseen treenaamiseen. Ja treenaamiseen ei tarvita paljoa: t-paita, shortsit ja kengät. Loppu on kiinni sinusta itsestäsi, vahvalla asenteella ja päättäväisyydellä voit saavuttaa kaiken, mitä haluat. En itsekään aloittanut uraani huippukamoilla ja vihreillä nurmilla”, jalkapallotähti itse kuvaa.

Zlatan haluaa omalla A-Z-merkillään saada urheiluvaatteet, ja samalla urheilun, kaikkien saataville. Mies on itse ollut mukana suunnittelemassa vaatteita ja niiden toimivuutta, istuvuutta ja laatua.

Malliston yleisvaikutelma on asiallisen neutraali ja yksinertainen. Valikoimasta löytyy runsaasti shortseja, t-paitoja, hihattomia ja muun muassa sukkia ja alusvaatteita. Tuotteiden hinnat vaikuttavat varsin kohtuullisilta.

Nimi A-Z kuvaa matkaa, juuri sellaista, minkä Zlatan itse teki malmöläislähiön takapihoilta maailman jalkapallostadioneille.

Merkin takana on Zlatanin lisäksi Petter Varner, muun muassa Carlingsin takana olevan norjalaisfirman johtaja. Aluksi ne ovat saatavissa 11 maassa toimivasta A-Z nettikaupasta.

Janne

Man Made Lifestylen helsinkiläistynyt vahvistus on ammatiltaan visuaalisuuteen keskittynyt journalisti. Mutta ennen kaikkea hän on farkkunörtti. Lisäksi hän haluaisi olla parempi barista ja amsterdamilainen.

Lue lisää