Batman ja Robin – Kolmas osa: Kuoleman kulku perheessä


Isän ja pojan seikkailut jatkuvat tutulla kaavalla


Dynaamisen duon seikkailut jatkuvat nyt jo kolmannessa kirjassa. Aika tavallisella kaavalla mennään. Ensimmäinen tarina kertoo, Robinin isälleen Batmanille järjestettävästä kissa–hiiri-leikistä, jossa Bruce Wayne joutuu lentelemään ympäri Eurooppaa poikansa jättämien, perhettä koskevien vihjeiden perässä.

Toisessa tarinassa tapaamme umpihullun Jokerin, joka on ottanut koko Batman klaanin apureineen vangiksi. Itseasiassa tämä tarina on jo julkaistu Kuolema kulkee perheessä -albumissa.

Ja se onkin tämän kirjan parasta antia. Viimeinen tarina on turhanpäiväinen unijakso. Tutut tarinankerojat ja kuvittajat tekevät ihan ookoo duunia, mutta ilman jo julkaistua Jokeri pätkää, tämä olisi aika tylsä kokonasuus.

Saapa nähdä miten jatkossa käy, lässähtääkö lehden taso vai pystyykö se nousemaan vielä tämän pienen notkahduksen jälkeen?

Tämä syksy näköjään alkaa hyvin Batman painotteisesti, sillä edessäni on vielä kolme muutakin paksua lepakko julkaisua. Tämä arvio nyt vain sattui tulemaan ensimmäiseksi.

Kirjoittajat: Peter J. Tomasi, Scott Snyder
Kuvittajat: Adrian Syaf, Patrick Gleason, Greg Capullo
Suomennos: Petri Silas
RW kustannus

Gekko

Tampereen omaksensa havainnut mediaseksikäs persoona, joka osaa kritisoida, mutta kestää myös kritiikkiä, ja on aina valmis kokeilemaan uutta. Löytänyt kirjoittamisen riemun uudestaan. Rakastaa kutsuja VIP-tapahtumiin ja edukasta valkoviiniä.

Lue lisää