Lotta Backlund #selfie

Lotta Backlund

Lotta Backlund #selfie

Lotta Backlund on 33-vuotias helsinkiläinen Twitter-addikti. Leipätyökseen Lotta kehittää televisio-ohjelmia ja toimii suuren tv-tuotantoyhtiön johtoryhmässä, mutta on sielultaan ja kutsumukseltaan koomikko. Lotta määrittelee itseään mielellään työn kautta, mutta koska töitä alkaa olla niin paljon, on osuvin kategoria ”muuten vaan reipas ihminen”. Lotta innostuu nopeasti melkein kaikesta ja siksikin hänen työhistoria on hyvin kirjava ja päivät aina hyvin täynnä. Lotta Backlund on ehdolla Vuoden Someviihdyttäjäksi, ja häntä voi käydä äänestämässä Some Awards -sivustolla.

Mikä on tärkein luonteenpiirteesi?
Huumori. Se kuvastaa mun asennetta kaikkiin asioihin, ja on mun mielestä asia joka pitää ihmisen järjissään ja tekee elämästäkin paljon hauskemman.

Mikä on suurin pelkosi?
Hait. Etenkin tappajahai ja ne Deep Blue Sea hait.

Mihin historialliseen hahmoon koet samaistuvasi?
Lucille Ball

Onnellisuus on:
Pussata omaa lasta, katsoa Netflixiä ja syödä karkkia.

Kurjuus on:
asenne

Lempivärini ja lempikukkani:
Pinkki ja gerbera

Luonteenpiirre jota et hyväksy itsessäsi:
Kateus. Kateus on ällöttävä tapa selitellä omaa laiskuutta tai tyhmyyttä, ja se on luonteenpiirteistä kaikkein vastenmielisin. Jos huomaan kateuden tunteen itsessäni otan sen heti hälytyskellona ja yritän muuttaa ajatukseni ja asenteeni välittömästi. Jos mulla olisi pullassa yhtä kova itsekuri kuin kateudessa olisin jo aivan helvetin hoikka. Siltikin niitä tunteita tulee silloin tällöin, mutta läppäisen heti itseäni naamaan kun ne tulevat.

Luonteenpiirre jota et hyväksy toisissa:
Kateus. Se on ällöttävää muissakin, ei vain minussa.

Tosielämän sankarini:
Kaikki mutsit jotka kykenevät tekemään kovan uran, viettämään laatuaikaa lastensa kanssa päivittäin, pitämään itsestään huolta, syöttämään perheensä terveellisesti ja säännöllisin väliajoin juoda skumppakännit ja säilyttämään huumorintajunsa.

Millaisissa tilanteissa valehtelet?
Jos on kohteliaampaa (”Joo luin sun kirjan ja se oli tosi viihdyttävä”) tai helpompaa (”en juuri nyt voi puhua, koska olen yhdessä kokouksessa”) valehdella kuin olla valehtelematta tai. Valehtelen aika vähän koska olen tosi laiska, ja valehtelu vie hirvittävästi energiaa, järjestelyjä, muistikapasiteettia ja koordinointivoimia.

Minkä ominaisuuden haluaisit itsellesi?
Joko paremman itsekurin tai sitten immuuniuden kaloreille.

Miten haluaisit kuolla?
Tosi tosi TOSI vanhana ja rikkaana nukkuessani.

Suosikkimottoni on:
Jokaisessa elämänsä päätöksessä pitää pyrkiä maksimoimaan onnellisuus ja minimoimaan vitutus.

Toimitus

Lue lisää