Halloweenin iiseimmät tarjoiluehdotukset

Lähestyykö Halloween-juhlasi kovaa vauhtia, mutta tarjoilut ovat vielä kaupassa? Ei hätää, MML auttaa.

Halloween-appelsiini
Jokaisen keittiömestarin suosikki! Tämä kätevä tarjoiluilmentymä vaatii vähän tussia ja appelsiineja tai mandariineja. Valmista alle 5 minuutissa.
Halloween_appelsiini_kansi

Halloween-ripsiäinen
Osta haluamasi värisiä macaroneja ja liimaa niihin esim. hunajalla silmiksi sopivia karkkeja. Näitä voivat olla ranskanpastillit tai siivutetut täytelakut. Jos lähikaupastasi ei löydy lakunauhoja, saat taiottua hämähäkin jalat lakumattoa leikkaamalla. Varaa tähän toimenpiteeseen yhteensä 15 minuuttia.

Halloween_ripsiäiset_MML (800x533)

Minna

Helsingissä asuva nainen, joka herää mielellään, kun tiedossa on hyvä brunssi. Valokuvaaminen ja kirjoittaminen on hänen lempikeinojaan tutustua ja vaikuttaa ympäristöönsä. Tällä naisella on aina uusi matka suunnitteilla.

Lue lisää