Pukeudu juhliin kuin suosikkisarjasi sankari

Joulu ja uusivuosi ovat aivan kulman takana, ja monella on edessä useampiakin pikkujouluja – ja tietenkin niihin liittyviä vaatekriisejä. Koostimme Netflixistä tuttujen tv-sarjojen tyylikkäimpien miesten kautta vinkit juhlakauden asuvalintaan.

Tyylikäs – Tohtori Hannibal Lecter antaa yksityiskohtien dominoida

[dropcap size=small]T[/dropcap]elevision parhaiten pukeutuva psykopaatti voi olla hyvä ystäväsi pikkujoulukauden asukriiseissä. Hän on keikarimaisen elegantti ja sopivan erilainen, sillä Hannibalin maailmassa nyanssit ja yksityiskohdat hallitsevat.

Pukeudu kuin Hannibal: Hannibalin asukokonaisuuksien ytimenä ovat värilliset paidat. Hän yhdistää nämä tyylikkäisiin, kolmiosaisiin kuviollisiin pukuihin ja paisley-kuviollisiin solmioihin. Hiukset on kammattu täydellisesti ja parta on ajeltu terävällä partaveitsellä. Tämä tyyli on täydellinen elegantille pikkujoulu-illalliselle, jossa tarjoillaan vaihtoehtoisia jouluruokia tunnelmavalaistuksessa…

Hannibalin tyyli
 Blazer: H&M sh. 129,00 €, housut: H&M sh. 39,99 €, paisley-kuosinen solmio: KappAhl sh. 15,95 €, taskuliina: KappAhl sh. 8,95 €, paita: Zara sh. 29,95 €, double monk -kengät: Tiger of Sweden sh. 329 €, tuoksu: Valentino Uomo Edt 50 ml sh. 70,60 €. Kuvat: Hennes&Mauritz, KappAhl, Tiger of Sweden, Valentino

Trendikkään ylellinen tyyli – Chuck Bass näyttää mallia

[dropcap size=small]G[/dropcap]ossip Girlin Chuck Bass on todellinen New Yorkin yläluokan ilmentymä, mikä näkyy selkeästi myös miehen pukeutumistyylissä. Hän ei pidättele itseään mallin, kankaan tai yksityiskohtien suhteen. Ei ole montaa kaksikymppistä, joka voi pukeutua kaksiriviseen pukuun tai punaiseen samettitakkiin samalla itsevarmuudella kuin Chuck.

Pukeudu kuin Chuck: Enemmän on enemmän, kun on kyse Chuck Bassista. Yhdistä rohkeita värejä ja laadukkaita materiaaleja perinteisten asusteiden kuten rusetin, taskuliinan tai silkkihuivien kanssa. Ota pikkujoululookkiisi esikuvaksi 30-luvun Italian mafiamiehet ja erotu eduksesi juhlissa. Matala viskibasso ja intensiivinen katse täydentävät ilmeen.

Chuck Bassin tyyli
Blazer: Zara sh. 119,00 €, liivi: Zara sh. 49,95 €, housut: Zara sh. 49,95 €, kengät: Zara sh. 79,95 €, rusetti: KappAhl sh. 12,95 €, taskuliina: KappAhl sh. 8,95 €, paita: Zara sh. 39,95 €, tuoksu: Prada Luna Rossa Edt 50 ml sh. 68,00 €. Kuvat: Zara, KappAhl, Prada

Tinkimätön – Harvey Specter nostaa puvun keskiöön

[dropcap size=small]V[/dropcap]alkoisista paidoistaan ja viiltävästä katseestaan tunnettu Pukumiehet-sarjan Harvey Specter on täydellinen esimerkki siitä, kuinka viimeistelty look on täydellisessä sopusoinnussa vahvan personallisuuden kanssa. Harvey ei tee kompromisseja kravatin solmimisen tai kalvosinnappien suhteen ja on tuonut kolmiosaisen puvun jälleen muodin huipulle.

Pukeudu kuin Harvey: Hemmottele itseäsi räätälöidyllä kolmiosaisella puvulla ja varmista, että sinulla on aina vitivalkoinen paita saatavilla. Solmio saa olla klassisen leveä, mutta ei missään nimessä halpaa laatua. Viimeistele look kourallisella hiusvahaa ja ripauksella ylimielistä asennetta.

Harvey Specterin tyyli
Blazer: Brothers, Stanton sh. 269,00 €, liivi: Brothers, Stanton sh. 109,00 €, housut: Brothers, Stanton sh. 89,90 €, paita: Brothers, The Tailoring Club sh.90 €, solmio: Tiger of Sweden sh. 69,00 €, taskuliina: Tiger of Sweden sh. 49,00 €, wingtip-kengät: Zara sh. 79,95 €, tuoksu: Chanelin Bleu de Chanel edp. Kuvat: Brothers, Tiger of Sweden, Zara, Chanel.

Brändit:

Brothers, ChanelHennes&Mauritz, KappAhlNetflixPrada, Tiger of Sweden, Valentino, Zara

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää