Vielä ehdit: viime hetken parhaat joululahjatärpit

Koronavuonna olemme varmasti tilanneet verkosta enemmän kuin koskaan aiemmin. Kuitenkin joulu yllätti monet, joten kokosimme parhaat joululahjaideat, jotka voi vielä aaton aattonakin, ehkä aattonakin, vaivatta napata pukinkonttiin. Ja koska joulun kiireet painavat meillä kaikilla, eikä ole välttämättä aikaa lähteä etsimään tuotteita kaukaa – nämä löydät yllättävän läheltä: Tokmannilta, Rustasta, Prismasta, Citymarketista ja Alkosta.

Viime hetken vinkit pukinkonttiin

 

Bulldogin tuotteet ovat saaneet kiitosta niin laadukkuudestaan kuin miellyttävästä tuoksusta. Bulldogin lahjapakkaus sisältää laukun, kasvokuorinnan, kasvojen pesunesteen sekä kosteusvoiteen. Hinta 12,99 euroa, Rusta. 

Tasaisesti palavat ja jonkinasteiseen kulttimaineeseen nousseet Yankee Candle -tuoksukynttilät ovat varmasti monen sisustajan ja kotoilijan toivelahjoja. Rustassa ne ovat myös roimassa tarjouksessa joulun alla. Hinta 12,99 euroa, Rusta.

Tästä ovat kaikki puhuneet tänä vuonna. Airfryer. Kyllä. Laite lupaa kypsentää kuuman kiertoilman avulla herkut rapeapintaiseksi, jopa täysin ilman lisättyä öljyä. Tosin uppopaistettuihin suklaapatukkoihin tarvitset vielä friteerauskeittimen. Elektrolux Explore 6 -airfryer, Hinta 199 euroa, Tokmanni.

Kohta koko vuoden kestänyt etätyö on ajanut monet kokovartalojökkiin. Hierontamaton tyynyssä neljä hierontapäätä sekä hieronnan tehoa lisäävä infrapunalämmitys. Matossa kahdeksan rentouttavaa värinämoottoria, jotka tärisyttävät lihasten kireyden pois. Hinta 89 euroa, Tokmanni. 

Hierontavasara iskee kuntoilijan lihakset kuntoon. Airfryerin tavoin ehkäpä vuoden kohkatuimmaksi kehonhuoltolaitteeksi noussut lihashuoltovasara on liikkujan ja kuntoilijan must-have-tuote. Prego-lihashuoltovasaralla urheilusuorituksen jälkeinen palautuminen nopeutuu, sillä sen pulssit pehmentävät lihaskudoksen jänniteitä tehokkaasti. Mukana neljä erilaista hierontapäätä ja kuusi eri nopeutta. Hinta 69,95 euroa, Tokmanni.

Kalsarit ovat pehmeidenpakettien klassikko. Laadukkaat treenibokserit istuvat treenihousujen alle ja pysyvät paikallaan rullautumatta tai kiertymättä. Sen, ja hengittävän ja kosteutta iholta poistavien ominaisuuksien vuoksi treenibokserit ovat myös hyvä valinta kovempien pakkasten kerraston alle. Camokuosiset Björn Borg Performance -bokserit tammikuun treenikauden bootcamppiin, Hinta 19,95 euroa Citymarket. 

Odotettu Obaman elämänkerta Luvattu maa on joulunpyhien parasta lukemista. Osta tällä kertaa kirja fyysisenä, sillä tänä vuonna on ruutuja tuijotettu ja kuulokkeista kuultu puhetta jo ihan tarpeeksi. Hinta 21,56 euroa, Citymarket.

Pyöräytä pakettiin 20 kg raakaa voimaa… tai siis voimankasvattajaa. Tämä paketti ei ole yksin kova, vaan se on myös painava. Alkuvuoden kotitreenit saa hyvään vauhtiin House neopreenikahvakuulalla. Painot 4–20 kg, hinta 9,99–49,95 euroa, Prisma. 

Hetken rauhaa joulun hälinään Sony WH-1000XM3 langattomilla vastamelukuulokkeilla. Ostitpa sitten tämän lahjan itselle tai kaverille, tuottaa se iloa joulunpyhien jälkeen myös Teams-palavereissa. Kuulokkeiden mikrofoni on saanut hyvästä laadustaan erityistä kiitosta. Yhdellä latauksella 30 tunnin akunkesto ja 10 minuutin pikalatauksella 5 tuntia kuunteluaikaa. Yllätä ja osta perinteisten mustien sijasta hopeinen versio (kyllä, mustakin on saatavana). Hinta 299 euroa, Prisma.

Vaikka Antti Tuiskun musiikki ei kolahtaisikaan on pakko myöntää, että Prismassa yksinoikeudella myytävä Antti Tapani -mallisto on hyvännäköinen. Unisex-mallinen one size Antti Tapani -pipo istuu päähän kuin päähän. Väreinä turkoosi, oranssi, musta ja roosa. Hinta 14,95 euroa, Prisma. 

Alkon juomatarvikehylly on myös vierailun arvoinen. Celebration Kit sisältää kullanvärisen pulltap’s -korkkiruuvin, viininilmaajan sekä kuohuviinistopperin, joka toimii myös avaajana. Kullanväriset välineet ovat lahjapakkauksessa. Hinta 29,90 euroa, Alko.

Erityisen joulun juhlistamiseen tai vaikkapa Lenny Kravitzin suurimmalle fanille voi ostaa legendaarisen samppanjatalon, Dom Pérignon Lenny Kravitz Edition Champagne Brut 2008 viinin. Kravitz on ottanut roolin samppanjatalon luovana johtajana ja valokuvaajana. Yhteistyön tarkoitukseksi kuvaillaan yhteisestä inspiraatiosta kumpuavaa luovuuden loputtoman potentiaalin tutkimista. Hinta 189,96 euroa, Alko.

Veuve Clicquot’n Champagne Brut on aina varma valita. Tähän sesonkiin keltainen leski on saanut ylleen tunnusomaisen kelta-hopeisen pakkauksen, joka jatkaa viinitalon tuttua henkeä. Hinta 51,50 euroa, Alko.

Glenmorangie on pakannut viskinsä tänä vuonna Glenmorangie Originalin kirahvin inspiroimaan peltipakkaukseen. Glenmorangie haluaa lahjapakkauksen avulla auttaa hädänalaista kirahvia: lajikanta on romahtanut 30 prosenttia 30 vuodessa, ja osa lajityypeistä on erittäin uhanalaisia. Skottiviskin ja kirahvin yhteys voi olla yllättävä, mutta järkeenkäyvä. Koko Skotlannin korkeimmat, kirahvinkaltaiset tislauspannut ovat inspiroineet tähän yhteistyöhön. Hinta 50,91 euroa, Alko. 

Skotlantilaisen viskitislaamo Ardbegin uutuus on viisivuotias, intensiivisen makuinen ja voimakkaan savuinen Wee Beastie -viski. Ardbeg Wee Beastie on palkittu kansainvälisessä viskikilpailussa (IWC) Best Single Malt Scotch Under 10 Year Old -tittelillä. Pisteitä viski sai uskomattomat 92,6. Hinta 58,89 euroa, Alko. 

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää