Juhlavuottaan viettävä Tommy Hilfiger julkaisee muistelmateoksen

Amerikkalainen Tommy Hilfiger julkaisee 30-vuotisen uransa kunniaksi muistelmakirjan tänä syksynä. Kirjaan on koottu 63-vuotiaan muotimogulin muistoja lapsuudesta aina tähän päivään saakka.

– Kokemukseni muotiteollisuudessa yli 30 vuoden ajalta ovat olleet hurja matka, jonka varrella on ollut merkkipaaluja, jotka ovat määrittäneet niin uraani kuin henkilökohtaista elämääni, kertoo Hilfiger ja jatkaa:
– Uskon, että paras on vielä tulossa, mutta tähän mennessä se on ollut elämänmittainen seikkailu.

Vuonna 1985 perustettu merkki on laajentunut kuluneiden vuosien aikana monille osa-alueille ja nykyään Hilfiger tarjoaakin muodin ohella kattavan valikoiman niin hajuvesiä, asusteita kuin sisustustuotteita. Tommy Hilfiger on yksi tämän hetken kuuluisimmista muoti- ja lifestylebrändeistä.

Tommy Hilfiger kuului niihin ensimmäisiin muotitaloihin, jotka ryhtyivät käyttämään maailmantähtiä mainoskampanjoidensa keulakuvina. Ensimmäinen yhteistyö tehtiin legendaarisen The Rolling Stones -yhtyeen kanssa ja kampanjoita on tehty sittemmin muun muassa Lenny Kravitzin, Beyoncén ja David Bowien kanssa.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää