BLK DNM 25 on paksua denimiä, mutta pieni jousto tekee siitä yllättävän mukavan

Perusasiat ovat kunniassa kevään muodissa

Kevät tulee ja vaatekaappi kaipaa päivitystä? Ei hätää, nyt on hyvä hetki ostaa vaatteita, joista on iloa pitkään.

Kävimme ostoksilla Inchissä ja löysimme Janne Johanssonin opastuksella klassisia ja vähän modernisoituja perusvaatteita. Näistä luottokamoista syntyy vaatekaappi, jonka osaset sopivat saumattomasti toisiinsa.

Farkut: Sävyjä harmaasta mustaan

Tiger of Sweden, Slim Pledge: Tigerin uusi pillifarkkumalli, jossa matala vyötärö ja kauttaaltaan kapea lahje. Sesonkipesu Pledge on juuri sopivaksi pestyä mustaa.  (139,90 e)

Neuw Denim, Hell Skinny: Kunnon mustaa ja kunnon kapeat pillifarkut. Rokkihenkeä. Neuw on yksi Ruotsin kuumimmista farkkubrändeistä juuri nyt, eikä ihme: superhyvä istuvuus, hyvä laatu ja hienot detaljit. Tigerin Slimmiin verrattuna hieman korkeampi vyötärö. (99,90 e.)

– Tässä kangas on keskipaksua stretchiä. Muutenkin stretch-materiaalit ovat nykyään erinomaisia ja miehetkin saavat ensiluokkaisen mukavia pillifarkkuja, Johanson rohkaisee kokeilemaan.

Denham, Bolt DBS: Mukavan pehmeää, keskipaksua stretch-denimiä. Denhamin slimmi ja suorahko malli, sopii siis erittäin monelle. Hieman pesty farkku kuluu käytössä kauniisti, eli tämä on Denhamia parhaimmillaan.  (149,90 e)

Farkut: Kaikki sinisen sävyt

 

Levis, 520 Extreme Taper Fit: Tapered fit valtaa alaa ja Leviksen malli on tämän puntista kapenevan, mutta silti pillifarkkuja tilavamman trendin tyylikäs edustaja.  (109,90 e)

– 520  on yksi kysytyimmistä farkkumalleista. Se myydään jatkuvasti loppuun kun uusi pesu saadaan sisään. Kevään päämalliston uuden pesun pitäisi olla tulossa lähiaikoina, joten kannattaa seurata meitä somessa tarkasti, Johansson muistuttaa.

Mallista löytyy myös mukavan hintainen selvage-versio.

Tiger of Sweden, Pistolero Ultima: Tigerin ehkä paras ja suosituin malli, joka toimii useimmilla. Yläosa on hieman antifit ja reidessä on tilaa, mutta lahje kapenee. Osta tämä mahdollisimman pienenä ja saat lähes pillifarkkulookin. Osta vähän isompana niin saat rennon, mukavan mutta silti kapean lookin. Ultima on raikas pesu, klassikkoainesta, johon voi yhdistää myös vapaavalintaisia värejä. Tätä kesäisempää farkkua on vaikea löytää.

Pistolerosta löytyy runsaasti muitakin pesuja klassikoista aivan tuoreisiin.

BLK DNM, 25 Ross Blue: Tästä erittäin spessua farkkua parhaimmillaan. Jos et halua rawdenimiä etkä valmiiksi kulutettua, tämä on loistava valinta. Todella napakka denimkangas tuo jämäkkyyttä. Kapea malli, mielenkiintoinen ja hieno pesu jo uutena ja lisäksi paljon kulutettavaa. Tämä farkku on myös jutun otsikkokuvassa. (175,90).

 

Yläosat: Paluu perusasioihin

Farkkupaita Levis Barston: Voiko olla klassisempaa vaatetta? Levis osaa rehellisten farkkupaitojen tekemisen. Hieno, mielenkiintoinen pesu. Keskisininen väri tarjoaa loppumattomasti yhdistelemisen mahdollisuuksia. Tämän kanssa toimivat esimeriksi kaikki siniset farkut – ja valkoinen. Niille, jotka sitä osaavat arvostaa, saatavilla on myös aavistuksen vaaleaampi selvage-malli  (89,90 e, Selvage-malli 119,90e)

Huppari Pure Waste: Jätemateriaalista vettä säästäen tehty huppari on paitsi ekologinen myös äärimmäisen mukava ja hyvälaatuinen. Raglan-hihat varmistavat mukavuuden ja istuvuuden. Laadukas ja monikäyttöinen vaatekaapin peruspilari. (45,90 e)

Nahkatakki Tiger of Sweden Rikki: Jokainen ansaitsee hyvän nahkatakin. Ja sellainen on Tigerin ikoninen Rikki, josta saa  aina tyylikkään kumppanin vuosikausiksi. Kevään malli on pehmeää ja mukavaa lampaannahkaa. Ajaton nahkarotsi ei ole koskaan väärä valinta! (499,90 e)

Musta ja valkoinen voi olla raikas yhdistelmä.
Perusvärejä raikkaana combona.
Eläväpintainen neule toimii aina.
Eläväpintainen neule toimii aina.

T-paita Samsoe&Samsoe:  Paksu ja laadukas teeppari yhdistää onnistuneesti harmaata ja mustaa. Toimii loistavasti pelkkien farkkujen – tai kesällä shortsien – kaverina, mutta on tarpeeksi simppeli sopeutuakseen monipuolisempiinkin yhdistelmiin.  (49,90 e)

Neule Samsoe&Samsoe Landis: Kevätpäivät ja viileät kesäillat ovat neuleiden aikaa. Tämä yksilö ei ole liian kirjava muttei liian tylsäkään. Elävä pinta ja kuviointi nousevat esiin, kun alaosana on esimerkiksi simppelit mustat farkut. Ja väriyhdistelmä on juuri oikea tähän sesonkiin. (89,90 e)

Vaatteet: INCH Tampere

Janne

Man Made Lifestylen helsinkiläistynyt vahvistus on ammatiltaan visuaalisuuteen keskittynyt journalisti. Mutta ennen kaikkea hän on farkkunörtti. Lisäksi hän haluaisi olla parempi barista ja amsterdamilainen.

Lue lisää