Sarjakuvalegenda Stan Lee paljastaa tulevaisuuden visionsa – katso video

Kansainvälinen DJ-tähti Steve Aoki haastatteli sarjakuvamoguli Stan Leetä Wired-lehden Neon Future Sessions -juttusarjaansa.

Stan Lee on on yhdysvaltalainen sarjakuvien käsikirjoittaja ja toimittaja sekä entinen Marvel-yhtiön johtaja ja hallituksen puheenjohtaja. Sarjakuvalegenda paljastaa videolla näkemyksiään tulevaisuudesta ja kertoo, että hänen mielestään maailma tulee mahdollisesti tuhoamaan itsensä räjähde- ja ohjuskehityksen vuoksi.

Hän ei kuitenkaan toivo, että hänen sarjakuviensa tulevaisuudenkuvat tulevat toteutumaan, sillä hänen kirjoissaan ihmisten tulee olla vaarassa, jotta supersankari voi estää kamalien asioiden tapahtuvan. Positiivisemmaksi tulevaisuudennäkymäksi hän uskoo tieteen kehitykseen:
– Asioiden kuitenkin tulisi mennä hyvin, sillä tiede kehittää monia upeita asioita, toteaa Stan Lee Grammy-ehdokkaanakin olleen tuottaja-DJ Steve Aokin haastattelussa.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää