Leatherman Signal – suunnattu retkeilijöille

Pihtityökalujen mestari Leatherman on tuonut alati kasvavaan mallistoonsa Signalin, joka on erityisesti eränkävijöille suunnattu versio tutusta työkalusta. Signalin terävalikoima koostuu pitkälti vanhoista suosikeista, kuten johtoleikkureilla varustetuista pihdeistä, veitsistä, sahasta sekä korkin- ja tölkinavaajista. Erityisenä uutuutena Signalissa on timanttipinnoitettu teroituspuikko, jonka saa irroitettua vaikkapa Signalin omien terien teroittamiseksi. Toisena irroitettavana työkaluna on turvapilli, jonka äänen avulla eksyneet tai apua tarvitsevat on helpompi paikantaa. Pillin kääntöpuolelta löytyvät tulukset, joista voi iskeä kipinää Signalin muilla kärjillä.

Useimpien Leathermanien tapaan Signal on valmistettu ruostumattomasta 420HC-teräksestä, mustanpuhuvan yleisilmeen ollessa naarmuja ja ruostetta ehkäisevän DLC-pinnoituksen (diamong like coating) ansiota. Lopputuloksena on työkalu, joka todennäköisesti kestää käyttäjäänsä paremmin luonnon keskellä.

Nordic Trailin maahantuoma Signal on saatavissa useimmissa retkeily-, rauta- ja urheiluliikkeissä, suositushinnan ollessa 175 euroa.

 

Aake

Mediatutkimuksen opiskelija, jonka päivät kuluvat valokuvia ottaessa ja tutkiessa. Vapaalla kiinnostavat eniten vimpaimet, videopelit ja vauhti.

Lue lisää