Vuoden 2017 mielenkiintoisimmat ensi-illat


Tämä vuosi tuo tullessaan valkokankaille suuren joukon uusia elokuvia, joita kannattaa jo odotella sormet syyhyten.


Kokosin tähän nyt mielestäni vuoden 2017 mielenkiintoisimpien ensi-iltojen listan. Täytyy myöntää, että aika scifipainotteiselta tuo tuleva vuosi antimeltaan on.

Toppeja vai floppeja? Aika näyttää.

Logan

Ensimmäisenä valkokankaalle saadaan hieman erilainen Marvelin Wolverine elokuva.

Elokuvasta ei ole paljoa hiiskuttu. Se tiedetään, että elokuva sijoittuu lähitulevaisuuteen ja jää Hugh Jackmanin viimeiseksi rooliksi Wolverinena.

Elokuvassa hahmot ovat reippaasti vanhempia mitä aikaisemmin.

Patrick Stewart esittää elokuvassa ilmeisestikin muistisairasta professori X:ää. Yhdessä he Loganin kanssa yrittävät suojella Laura Kinney nimistä nuorta neitoa, joka sarjakuvissa on Wolverinen klooni X-23. Vastassa ovat ainakin pahat Raatelijat.

Tuskin näemme yltiöpäistä efektikikkailua, vaan enemmänkin rauhallisemman, jopa lännenelokuvamaisen tarinan Loganin vanhoista päivistä.

Alien:Covenant


Alkukesästä näillä näkymin saamme jatkoa Alien sarjalle. Kyseessä mitä ilmeisemmin Prometheus elokuvan suorahko jatko. Samat näyttelijät ainakin elokuvaan on palkattu. Toki iso liuta muitakin isoja nimiä. Tästä elokuvasta ei ole julkisuuteen oikeastaan päässyt pihahdustakaan.

Tämä on ainakin meikäläiselle koko vuoden suurimmalla jännityksellä odotettu filkka.

Ridley Scott visionäärinä ohjaajan puikoissa.

Valerian and the City of the Thousand Planets


Valerian sarjakuva on tuttua jo 70-luvulta meille Suomalaisille. Scifin ystävät odottavat tätä leffaa kauhulla ja kunnioituksella. Individualisti ja omaperäisen futuristisen maailmankuvanluoja Luc Besson yrittää luoda tämän maailman meille isoille kankaille.

Nyt jännittää, miten tässä käy. Varsinkin, kun näyttelijät ovat sieltä tuoreemmasta päästä.

Bladerunner 2049


Edelelleen tämänkin elokuvan kanssa ollaan jännän äärellä.

Nyt leikitään kuitenkin klassikolla.

Tiedossa on ollut, että alkuperäinen ohjaaja Ridley Scottin haave oli päästä tämänkin elokuvan jatko ohjaamaan, ostettuaan oikeudet jo vuosia sitten, mutta kun tuo Alien:Covenant häntä nyt kiinnostaa enemmän, niin ohjaamaan palkattu Denis Villeneuve duunaa tämän.

Ihan en ohjaajaan valitettavasti luota, koska hänen Arrival ei sytyttänyt.

Eli nyt vähän pelottaa. Onneksi Harrison Ford ainakin näythtyy trailerissa, ehkä jopa elokuvassakin.

Star Wars: Episode VIII


Huhhuh. Nyt on ohjaajalla paineet. Mutta itse sanoisin, että ne paineet ovat käsikirjoittajilla. Ohjaaja vaihtuu taas osassa. Pienoisen Rogue One -flopin jälkeen tähtien välinen universumin läpikäyvä taistelu pitää pistää taas uuteen hemmetin ja voiman uskoon. Siinäpä sitä valomiekkaa tarvitaankin.

Täsä vuoden 2017 odotetuimmat leffat meikäläisen mielestä.

On toki mahtava draamaakin tulossa. Kannattaa tsekata mun listat viime vuotisista parhauksista.

Mutta niistäpähän sitten myöhemmin kerrotaan. Nämä ovat tulevia Blockbustereita, kunnioitetaan heitä…

Hyvää uutta ja elokuvarikasta vuotta 2017!

Gekko

Tampereen omaksensa havainnut mediaseksikäs persoona, joka osaa kritisoida, mutta kestää myös kritiikkiä, ja on aina valmis kokeilemaan uutta. Löytänyt kirjoittamisen riemun uudestaan. Rakastaa kutsuja VIP-tapahtumiin ja edukasta valkoviiniä.

Lue lisää