WORLD WIDE WOW! – Ralph and Vanellope’s friendship is challenged when they journey into the internet in search of a replacement part for her game. This vast new world is both incredibly exciting and overwhelming—depending on who you ask. Featuring John C. Reilly as the voice of Ralph, and Sarah Silverman as the voice of Vanellope, “Ralph Breaks the Internet” opens in U.S. theaters on Nov. 21, 2018. ©2018 Disney. All Rights Reserved.

Räyhä-Ralf valloittaa internetin


Videopelien hyväsydäminen pahis tekee uuden aluevaltauksen


Kuutisen vuotta sitten tehty animaatio saa hyvän jatko-osan, jossa mukana ovat kaikki tutut hahmot. Laadukasta viihdettä koko perheelle.

Parhaat ystävykset, pelien pahis Räyhä-Ralf (Niko Saarela) ja kilpa-ajopelien sankaritar Nelli Karamelli (Iina Kuustonen) joutuvat uusiin seikkailuihin, kun hyvää tarkoittava Ralf sotkee Nellin pelin, jonka vuoksi ajopelin ratti irtoaa ja peliluolan omistajalle uuden retro ratin ostaminen eBaysta on liian kallista. Samaan aikaan pelihallille saapuu uusi tuttavuus Wi-fi ja sen myötä internet.

Niinpä kaksikkomme on otettava askel nykyaikaan ja hypättävä mukaan internetin ihmeelliseen maailmaan. Ratin ostamiseen tarvitaan rahaa. Sitä voi saada erilaisista peleistä, kuten hieman rankemmasta ajopelistä Teuraan tie, jota hallitsee naiskuski Shank (Mimosa Willamo) tai keräämällä tykkäyksiä, eli sydämiä Pöhinä tuubissa, jota hallitsee Yesss (Kaisa Hela). Ystävyksillä on rankka duuni hoitaa hommat ennen kuin eBay tarjous raukeaa.

Tarina on hauska, vauhdikas ja tottahan toki myös opettavainen. Vanhoja hahmoja Sonicista Pac-Maniin vilahtelee, mutta myös uusia löytyy, kuten Späm, Ehkä ja Hakunen.  Parhaat palat koko leffasta varastavat kuitenkin kaikki Disney-prinsessat. Tyttöset ovat aivan liian hauskoja, itse ainakin nauroin prinsessavitseille katketakseni. Ehkäpä Disney-prinsessat saavat jonain päivänä ihan oikean oman seikkailun? Muutenkin elokuva tarjoaa lapsille ja lapsenmielisille kaikkea sitä mitä tarvitaankin, mutta yhtä hyvin pari tuntisen leffassa jaksaa aikuinenkin katsoja. Nauraa saa ja paljon.

Upeaa ääninäyttelemistä koko kööriltä. Niinkuin suomalaisissa duppauksissa tapana on aina ollutkin. Kaisa Hela ja Mimosa Willamo onnistuvat uusina Ralf-elokuvan ääninä kertakaikkisen loistavasti. Mainio pakkaus. Taidanpa pitkästä aikaa nyt katsoa sen ensimmäisen Räyhä-Ralfin.

Gekko

Tampereen omaksensa havainnut mediaseksikäs persoona, joka osaa kritisoida, mutta kestää myös kritiikkiä, ja on aina valmis kokeilemaan uutta. Löytänyt kirjoittamisen riemun uudestaan. Rakastaa kutsuja VIP-tapahtumiin ja edukasta valkoviiniä.

Lue lisää