Päiväkirjani #2 – Kun iskee hulluus

Täydellistä viihdettä!

Mikael J. Mäkisen neliosaisen (Ehkä? Kai?) sarjan toinen osa jatkaa tasan tarkkaan siitä, mihin ensimmäisessä osassa jäätiin. Mikael päätyy singottuna taivaalle taistelemaan Cthulhun kanssa. Lopulta kaikki onkin vain väärinkäsitystä, ja he päätyvät keskustelemaan ja pyytelemään toisiltaan anteeksi telepaattisesti tietenkin. Kuinkas muutenkaan. Kunnes Cthulhu poistuu paikalta ja Mikael aloittaa huiman pudotuksen korkeuksista kohti maanpintaa…

OIKEASTAAN ITSE sarjakuvassa ei sinänsä muuta tapahdu, vaikka siinä tapahtuukin paljon siltikin. Ja koko lehden kokonaisuus on yhtä tärkeä kuin sarjakuvakin. Ja tämä kokonaisuus on rautaa!

MÄKINEN ON paitsi loistava kuvittaja, hän on ihan tajuttoman hyvä käsikirjoittaja kaikessa huikeassa outoudessaan. 

Varsinkin ääneennaurattava kirjepalsta, ote virallisesta päiväkirjasta, näin teen sarjakuvaa ja inspiraatio ja minä kannattaa lukea tarkoin. Itse sarjakuva täydentyy hienosti, ja saa hauskaa knoppitietoa. 

Teksteille ja ajatuksen lennolle saa oikeasti nauraa. Minuun ainakin tällainen outo ja posketon huumori uppoaa. 

Kolossi ja Wolverine mainittu! Sekä kaikki Gen ykkösen Pokemonit mainitaan myös. Näistä aina plussaa!

TOIVOTAAN, ETTÄ Mäkinen tienaa näillä sarjakuvillaan miljoonia, siltikään niin, että esimerkiksi Marvel ostaisi oikeudet Mikaelin hahmoon. Se olisi kurjaa. 

Gekko

Tampereen omaksensa havainnut mediaseksikäs persoona, joka osaa kritisoida, mutta kestää myös kritiikkiä, ja on aina valmis kokeilemaan uutta. Löytänyt kirjoittamisen riemun uudestaan. Rakastaa kutsuja VIP-tapahtumiin ja edukasta valkoviiniä.

Lue lisää