The Stranger

Pahuuden viehätys

Aiemmin populaarikulttuurissa psykopaatit ja sosiopaatit olivat hylkiöitä jotka uhkasivat yhteiskunnan järjestystä ja tasapainoa. Aikojen muuttuessa vihollisesta tuli tavoittelun kohde ja jopa meidän itsemme heijastuma; kun ennen Jack The Ripper oli varjoissa vaaniva kauhistus, ovat Dexter ja Hannibal nykyaikaisten tarinoiden päähenkilöitä.

Pimeä puoli ja vaara kiehtoo meitä – mutta lähtisitkö oikeassa elämässä synkkämielisen muukalaisen matkaan?

”Psykopaatin silmät huijaavat sinua ja ne tuhoavat sinut. Ne vievät sinulta viattomuutesi, ylpeytesi ja loppujen lopuksi sielusi. Nuo silmät eivät näe sen mitä sinä ja minä näemme. Noiden silmien takana on vain mustuus, valon poissaolo. Ne ovat psykopaatin silmät.”

Dr. Samuel Loomis

 

Katsasta kulisseihin making of -videon muodossa tästä.

Tekijät:

Sampo

Oululaislähtöinen Sampo tunnetaan luotsaamastaan piilokulttuuriohjelmasta Hauskat Kotivideot; television ulkopuolella hän näyttelee, tekee sarjakuvaa, musiikkia ja matkoja.

Lue lisää