Joululahjavihjeet: Parhaat pehmeät paketit

Pehmeä paketti on hyvä valinta – varsinkin, jos lahjansaajan maku on selvillä. Jos kauluspaidan koko ei ole tiedossa, kannattaa satsata asusteihin. Lompakko, vyö tai kunnon kassi on mieluinen ja pitkäikäinen lahja. Perinteiset alusvaatteet ovat hyvä valinta, niissä kannattaa satsata laatuun ja istuvuuteen. Perustuotteita ei kenenkään vaatekaapissa ole liikaa!

pehmeapakett2

Asusteet: Kaulaliinat, pipot ja käsineet lämmittävät paukkupakkasilla. Kirjava kaulaliina Kapp Ahl 17,95 e, sininen H&M 19,99 e, punainen mallin kaulassa Lindex 29,95 e. Käsineet Zara 27,90 e. Pipo Zara 16,95 e. Varma lahja herrasmiehelle on Tiger of Swedenin solmio ja taskuliina 99 e. Nudie Jeansin Jonte-korttikoteloon mahtuu 6 korttia, 39 e.

Vaatekaapin perusvarusteet:  Alusvaatteet ovat oikeasti hyvä lahja. Mähöne-bokserit 25 e, Tiger of Sweden -sukat, 39 e, Pure Wasten tekstiiliteollisuuden jätemateriaalista valmistettu t-paita 19,90 e.

Neuleet: Neule on klassikkolahja, sininen Kapp Ahl 54,95 e, mallin päällä oleva punainen Lindex 49,95 e.

Laukut: Viikonloppulaukku on täydellinen lahja menevälle. Musta Tiger of Sweden, 499 e. Kaksivärinen nahkainen Nudie Jeans Jon Weekendbag 599 e. Reppu Zara 49,95 e.

Kuvat: valmistajat

Toimitus

Lue lisää