Gillette mullisti jälleen parranajon

tuotekuvagilletteGilletten uuden partahöylän tekniikka ulottuu vaikeimminkin saavutettaviin partakarvoihin ilman, että sinun täytyy väännellä kasvoja mitä kummallisimpiin asentoihin ja ilmeisiin.

Uusi Gillette Fusion ProGlide ja sen kasvonpiirteitä mukaileva FlexBall-tekniikka säilyttävät jatkuvan kontaktin ihoon tavoittaen jokaisen partakarvan. Se tuo uuden ulottuvuuden parranajoon vastatakseen paremmin kolmiulotteisten kasvojen haasteisiin. Sivusuuntaan joustava teräosa säilyttää aiempaa paremmin ihokontaktin esimerkiksi leuan ympärillä. Tuloksena on miellyttävä ajo, joka leikkaa tarkasti kaikki keskimäärin noin 25 000 partakarvaa.

– Gillette kehitti aikoinaan alkuperäisen kaksisuuntaisesti liikkuvan partahöylän, ja FlexBall-tekniikan avulla muutamme jälleen parranajokokemuksen. Uusi höylämme on suunniteltu tarjoamaan miehille paras mahdollinen parranajo, sanoo Gilletten tuotepäällikkö Gustav Hernebrant.

Fusion ProGlide Flexball Manualin suositushinta on 18,50 euroa ja Fusion ProGlide Flexball Powerin 24 euroa.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää