Herkuttelemaan Särkänniemeen

Tänään ja huomenna (10.–11.7.) Ravintola Näsinneulan kokit grillaavat taas Terassiravintola Neulasessa Särkänniemessä. Neulasen terassilla grillaillaan esimerkiksi Paijan porsaan grillikylkeä ja savustettua porsaan niskaa, jotka tarjoillaan raikkain lisäkkein. Lisäksi saatavilla on myös kasvisvaihtoehtoja. Herkkuja voi valikoida myös Terassiravintola Neulasen omalta ruokalistalta läpi tapahtuman.

ae8fc5de7256b960_800x800ar

– Kesäkuussa järjestetty tapahtuma sai suuren suosion, joten päätimme pistää grillin uudestaan tulille. Nyt tapahtuma-aikaa on jatkettu klo 21 asti, säävarauksella. Kattaus on melko lailla sama kuin viime kerralla: valmistamme pieniä makupaloja Neulan tyyliin ja rennolla otteella, kertoo Ravintola Näsinneulan keittiömestari Eeva Kokko.

Gourmet-annoksien hinnat eivät päätä huimaa: ne maksavat vain 6,50–8,50 euroa kappaleelta. Terassiravintola Neulanen palvelee Särkänniemen vieraita päivittäin kello 11.00 alkaen maan tasossa, Näsinneula-rakennuksen nurkalla Tornadon-mäen yläpäässä. Koska Särkänniemeen on ilmainen sisäänpääsy, Neulaseen voi piipahtaa vaikka pelkästään syömään.

www.sarkanniemi.fi

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää