Tee kahvisi klassikkoauto Minin henkeen

Kapselikoneistaan tuttu Nescafé Dolce Gusto ja autojen klassikko MINI loivat yhteistyössä rajoitetun erän MINI-kahvikoneita. Keitin henkii omaperäisen eleganttia MINI-henkeä.

Nescafé Dolce Gusto MINI on rohkea ja kompakti kapselikone heille, jotka haluavat nauttia espressosta sekunneista tai herkullisista latte-juomista. Koneella on mahdollista valmistaa niin kylmiä kuin kuumia juomia – kahvien ohella myös teetä ja kaakaota.

Kone on lainannut MINIltä vauhdikkaan oranssin raidan, suurikokoisen MINI-tekstin oikealle kyljelle ja vasemmasta laidasta löytyy sympaattinen MINI-logo.

nescafe3

– Tiedämme, että tyypillinen Nescafé Dolce Gusto -kahvinjuoja arvostaa modernia muotoilua ja on ylpeä omasta menestyksestään. MINIn kohderyhmä on hyvin samanlainen”, kertoo Benedicte Flamand, Nescafé Dolce Guston viestintäpäällikkö.

JA TODEN TOTTA: näyttävä kahvinkeitin on sympaattinen ilmestys keittiössä, mutta se on myös ehdottoman salonkikelpoinen. Nescafé Dolce Gusto MINI -kapselikahvikonetta valmistetaan rajoitetusti. Automaattinen kone valmistaa kahvijuomia napin painalluksella ja sillä voi valmistaa sekä kylmiä että kuumia janonsammuttajia. Energiaa säästävä laite tuottaa kahvin valmistukseen optimaalisen jopa 15 baarin paineen varmistaen laadukkaanmakuisen kahvin.

nescafe2

Nescafé Dolce Gusto MINIn hinta noin 149 € ja se on saatavilla hyvin varustetuista taloustavara-, keittiö- ja elektroniikkaliikkeistä. Kahvikone on ajoittain saatavilla myös alennettuun kampanjahintaan.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää