MINI Hatchback kasvoi viisioviseksi

MINI Hatchback -mallisto saa ensimmäisen viisiovisen vaihtoehdon tänä vuonna.

Viisiovisen MINI Hatchbackin mittasuhteita on kasvatettu siten, että takapenkki on kolmenistuttava ja tavaratilaa on neljännes enemmän kuin kolmiovisessa mallissa. Auton ketteryyden ja ajettavuuden takaa edistyksellinen alustarakenne.

Tunnistettavaa MINI-designia edustavat muun muassa kuusikulmainen jäähdyttimen säleikkö sekä pyöreät ajovalot ja takavalot, jotka ovat saatavina myös LED-teknologialla. Viisiovisessa MINI Hatchbackissa on vakiona myös kevytmetallivanteet. Perinteisen MINI-tyylin mukaisesti auton voi personoida mieleisekseen katon ja sivupeilien huomioväreillä ja koristeilla.

Viisiovisen MINI Hatchback -malliston voimanlähteinä toimivat uudet poikittaisasennetut kolmi- ja nelisylinteriset bensiini- ja dieselmoottorit. Autossa on kuusivaihteinen manuaalivaihteisto ja lisäksi on saatavilla kuusivaihteinen automaatti.

Mini Cooperin bensiimoottori yltää 136 hv tehoon kolmella sylinterillä, kun taas nelipyttyisellä moottorilla varustettu MINI Cooper S antaa mukavat 192 hv:n. Dieselversioista MINI Cooper D:ssä on niin ikään kolmisylinterinen moottori, joka tuottaa 116 hv ja MINI Cooper SD:ssä on 170 hv nelisylinterinen dieselmoottori.

Viisiovinen MINI Hatchback lanseerataan Suomessa virallisesti lokakuun alussa, mutta ennakkomyynti käynnistyy jo kesäkuun puolivälissä.  Malliston hinnat alkaen 24 500 €.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää