OITNBS3_13JUNE14_WHILDEN_D1250.NEF

Orange Is the New Blackin uusin kausi Netflixissä!

Monien odotus palkitaan, sillä Netflix-alkuperäissarjan Orange Is the New Blackin 3. kausi julkaistaan Netflixissä tänään perjantaina.

Jenji Kohanin (mm. Weeds) luoman Orange Is the New Blackin kolmannella kaudella tavataan tutut Litchfieldin leidit: Piper, Red, Crazy Eyes, Taystee, Poussey, Sophia, Nicky, Daya, Gloria, Big Boo ja Pennsatucky, jotka tuovat mukanaan niin draamaa kuin naurua vankilan arkeen. Alex tekee paluun, ja lisäksi naisvangit saavat uuden sellikaverin, Stellan (Ruby Rose).

Kriitikoiden ja katsojien ylistämä Orange Is the New Black on kahminut yli 20 palkintoa, joihin lukeutuu mm. kolme Emmy-palkintoa. Sarjan tuoreita uutisia voi seurata myös somessa: Twitter, Instagram ja Facebook.

Toimitus

Lue lisää