Näin vältät pukumokat – katso video

Paljon pukuja myyvä Brothers auttaa välttämään pukumiehen yleisimmät virheet – ihan videon avulla.

Syksy tulee ja yhä useampi saa tai joutuu pukeutumaan pukuun. Muutaman perussäännön muistaminen auttaa sekä viihtymään puvussaan että näyttämään paremmalta.

Yleisiä ongelmakohtia ovat esimerkiksi liian lyhyet tai pitkät hihat ja lahkeet, nappien aukiolo ja taskuliina.

Ja tässä Brothersin videollaankin tarjoamat ratkaisut:

Takin hihan pitää yltää ranteeseen ja alta pilkistää sentin verran paitaa.

Alinta nappia ei pidetä kiinni ikinä, seuraava on kiiini aina ja sitä seuraavaa – eli kolminappisen ylin – joskus.

Taskuun kuuluu taskuliina, mutta se ei saa olla solmion kopio.

Ja kun nämä ovat hallussa, voi sääntöjä rikkoa. Esimerkiksi pukua sävy sävyyn toistavaa solmiota näkee juuri nyt paljon ja onnistuneesti mallistoissa.

 

TIGER OF SWEDENIN  mallistosta löytyy paljon harmaan sävyjä. Trendikkäin kokonaisuus on tiukan räätälöity. Housujen vyötärö on noussut ylemmäs ja lahje on slimmin tapered.

Väreissä harmaan sävyjen monokromaattinen ylivalta näkyy, mutta rinnalla on paljon hillittyjä vihreän ja beigen sävyjä. Ja syvä yön sininen on aina toimiva vaihtoehto.

 

PAITAVALMISTAJA Stenströms luottaa sekin sävy sävyyn -ajatukseen, eli sinistä sinisellä ja harmaata harmaalla. Trendikkäin aksenttiväri on vihreä metsän ja omenan sävyissä. Lisää kiinnostavuutta kokonaisuuteen syntyy eläväpintaisilla ja varovaisesti kuvioiduilla kankailla.

Janne

Man Made Lifestylen helsinkiläistynyt vahvistus on ammatiltaan visuaalisuuteen keskittynyt journalisti. Mutta ennen kaikkea hän on farkkunörtti. Lisäksi hän haluaisi olla parempi barista ja amsterdamilainen.

Lue lisää