Banaaniohukaiset

Nämä vain kahden (ok. kolmen, jos vaniljasokeri tai kaneli lasketaan) raaka-aineen ohukaiset ovat poikkeuksellisen helpot valmistaa ja sopivat myös gluteiinittomaan tai laktoosittomaan ruokavalioon. Banaani antaa luonnollista makeutta ja täyteläisen pehmeän aromin. Päätin kokeilla reseptiä, sillä tämä on tullut vastaan useasti muun muassa Pinterestissä. Inspiraation tähän reseptiin löysin Recipe By Photo -sivustolta.

Raaka-aineet:

  • 1 banaani
  • 2 kananmunaa
  • ripaus vaniljasokeria tai kanelia

Sekoita blenderillä banaani ja kananmunat sekä vaniljasokeri tai kaneli tasaiseksi seokseksi. Kuumenna paistinpannu ja käytä rasvaa paistamiseen. Rasva antaa kauniin pinnan paistettaessa ja varsinkin nämä ohukaiset ovat haastavia kääntää jopa nonstick-pannulla. Suosittelen tekemään ohuita ja halkaisijaltaan noin 7-8 cm kokoisia ohukaisia, jotta niiden kääntäminen onnistuisi vaivatta. Tarjoile lämpimänä esimerkiksi hillon ja kermavaahdon kanssa.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää