Louis Vuitton loi laukkumalliston BMW i8-autolle

Muotitalo Louis Vuitton suunnittteli BMW:n uuden ladattavan hybridiauton, BMW i8:n kanssa yhteensopivan matkalaukkusarjan.

LAUKUISTAAN tunnettu, vuonna 1854 perustettu muotitalo Louis Vuitton suunnitteli maskuliinisen matkalaukkusarjan, jossa toistuvat BMW:n ladattavan hybridiautouutuuden huipputyylikäs sähkönsininen ja musta värimaailma. Laukkujen mitoitus sopii saumattomasti yhteen auton säilytystilojen kanssa.

Kahdesta erilaisesta matkalaukusta, salkusta ja pukulaukusta koostuvan laukkumalliston materiaalina on käytetty hiilikuitua, josta myös BMW i8:n matkustamo on valmistettu. Louis Vuitton kehitti tästä kevyestä mutta tukevasta materiaalista erikoiskankaan, jonka ruutukuviointi edustaa tyypillistä Vuitton-designia.

– Jaamme Louis Vuittonin kanssa arvostuksen toisaalta perinteitä ja toisaalta jatkuvaa eteenpäin kehittelyä kohtaan. Mallisto ilmentää hienosti BMW i8:n innovatiivisuutta, estetiikkaa ja keveyttä, BMW:n muotoilusta vastaava johtaja Adrian van Hooydonk kertoo.

– Tämä yhteistyöprojekti on ollut suunnittelijoillemme mieluinen haaste. BMW:n suunnittelijoiden tavoin heillä oli lähtökohtina luovuus, huipputeknologia ja tyyli. Jokainen yksityiskohta otettiin huomioon, jotta nämä luksuslaukut ilmentäisivät todellista matkustamisen taidetta”, muotitalon perustajan lapsenlapsenlapsi ja sen erikoistilauksista vastaava johtaja Patrick Louis Vuitton sanoo.

BMW i8 on brändin ensimmäinen ladattava hybridiauto ja BMW i -malliston toinen tulokas. Nelipaikkaisessa urheiluautossa yhdistyvät paitsi visionäärinen muotoilu ja kevytrakenteinen tekniikka, myös päästöttömän sähköauton ja viimeisimmän polttomoottoriteknologian parhaat ominaisuudet.

BMW:n ladattavan hybridiuutuuden, BMW i8:n toimitukset alkavat Euroopassa kesäkuussa. Autoon sopivat laukut ovat tulleet myyntiin valittuihin Louis Vuitton -myymälöihin huhtikuun alussa.

Kuvat: BMW Group

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää