Joululahjavihjeet: Komeuden ylläpitoon ja kylppäriin

Onko kylppärissä varmasti kaikki tarvittava? Niinpä! Lahjapakettiin voi laittaa esimerkiksi uuden partakoneen, sähköisen version tai perinteisen höylän. Tai laadukasta kosmetiikkaa hiuksille tai vartalolle. Parran trimmaukseen tarkoitettuja tuotteita löytyy tänä jouluna varmasti monesta paketista.

lahjat_kosmetiikka

Puhtaat hiukset: Unohda markettishampoot, hiukset ansaitsevat laadukkaat tuotteet ympäri vuoden! Anna lahjaksi tai osta itsellesi arjen luksusta laadukkailla hiustenhoitotuotteilla, jotka voit ostaa kampaamoista. Oriben Signature-sarjan tuotteissa on makeahko, hieman myskinen maskuliininen tuoksu. Shampoo 43 e, hoitoaine 46 e ja hiusnaamio 64 e. Wella SP Refresh -shampoon mentoli virkistää ja viilentää, ja vitamiinit kosteuttavat hiuksia ja ihoa, 22,50 e. Wellan SP LuxeOil -tuotesarjan ainutlaatuinen öljyteknologia suojaa hiusten keratiinia ja saa hiuksesi sekä näyttämään että tuntumaan ylellisen sileiltä ja kiiltäviltä. Hiuksia ravitseva ja kosteuttava hiusöljy 100 ml 26 e, hiusöljy matkakoossa 30 ml 14,90 e, shampoo 22,50 e, hiusnaamio 25,50, hoitava suihke 22,50 e, ravitseva ja kosteuttava suihke 19,50 e.

Tukka kuosiin: Redken High Up voidemaisella vahalla voi luoda painovoimaa uhmaavia joustavia hiustyylejä 25,50 e. Matrix Design Pulse Beach Clay on voimakkaasti kiinnittävä ja uudelleenmuotoiltava mattavaha 19,50 e. Pelimiehen valinta on L’Oréal 7 Force Poker Paste -mattavaha 17,50 e

Iho kuntoon talvellakin: Bulldog on miesten kosmetiikkasarja, jonka tuotteet eivät sisällä  keinotekoisia väriaineita, kemikaaleja tai hajusteita. Kasvokuorinta-aine 11,50 e, kosteuttava voide 14,50 e, silmänympärysvoide 15,50 e, deodorantti 11,50 e. Trendikkään tyylikkäälle miehelle Prada Luna Rossa on varma valinta kevään arkituoksuksi, 68 e/50 ml.

Laitteet hyvän lookin ylläpitämiseksi: Braun cruZer6 Face -trimmeri tarjoaa kolme ominaisuutta yhdessä paketissa: voit ajaa koko parran sileäksi, stailata haluamasi parta- ja viiksimallin tai trimmata karvoituksen haluamaasi mittaan. Laite on vedenkestävä, joten sitä voi käyttää myös suihkussa, 119 e. Oral-B Pro 6000 on älykäs sähköhammasharja, joka toimii Bluetooth 4.0 -teknologialla, 229 e. Gillette Fusion ProGlide -partahöylässä on viisi erityisen ohutta terää,jotka liukuvat helposti ihon yli ja suorittavat parranajon tarkasti ja miellyttävästi. Kahvaosan ergonominen muotoilu lisää ajon mukavuutta, 19,90 e. Tyttöystävän lahjapakettiin (toimituksen huomio: soveltuu myös miehille talven kuivattaman ihon hoitoon) Braun Face 810 on maailman ensimmäinen kasvojenhoitolaite, joka tarjoaa kaksi salonkikelpoista käsittelyä yhdellä laitteella. Yhdistämällä ihohuokosten syväpuhdistuksen ja äärimmäisen tarkan ihokarvojen epiloinnin, Braun Face auttaa saavuttamaan sileän ja raikkaan ihon, 69 e.

Rentouttaviin hetkiin: Joulukiireiden keskellä on hyvä hetki sytyttää Tigerin tuoksukynttilät 1 e/kpl ja ottaa kylpy hyvän kirjan kanssa. Kylpyammeteline pitää kirjan kuivana ja toimii samanaikaisesti myös kuohuviinilasitelineenä sekä kynttilänjalkana 15 e, Tiger.

Kuvat: valmistajat

Toimitus

Lue lisää