Jouluruoat Man Made Lifestylen tapaan

Man Made Lifestyle valmisteli jouluruokapöydän jo kuun puolivälissä. Tässä vielä tunnelmia lucian päivänä nautitusta jouluateriasta, johon Atria tarjosi meille maisteltavaksi joulun perinteiset ruoat: kinkun, salaatit ja laatikot.

joulupöytä1

leipäjuusto2

Herkulliset alkupalat maistuvat myös uudenvuoden juhlissa. Wasabi-graavilohi-leivät ja maalahdenlimppuviipaleen päälle rakennetut kotijuusto-passionhillo-palat on leikattu muotoon piparimuotilla.

joulupöytä2

Kinkku valmistui luuttomasta juhlakinkusta vaivattomasti. Man Made Lifestylen koekeittiö laati vinkit kinkunpaistajalle. Jouluaattona ohjeista voi vielä tarkistaa neuvot kinkun kuorruttamiseen. Paistoliemestä tulee vaivaton kastike joulupöytään.

Kinkun ohella oli tarjolla myös aprikoosihillolla kuorrutettua lohta. Joulupöydän perunalisäkkeenä oli duchesseperunat, joiden resepti löytyy niin ikään Man Made Lifestylen syksyn aineistosta.

joulupöytä3

Vihersalaatti syntyi napolitana mix -salaattiseoksesta, jonka sekaan oli paloiteltu fenkolia, varsiselleriä ja kurkkua. Lisäksi salaattiin on lisätty loraus vinaigrettea. Tarjolla oli myös itse tehtyä rosollia ja maukkaita italian-, punajuuri- ja sienisalaatteja. Aterian täydensivät myös valmiit peruna-, porkkana-, lanttu ja maksalaatikot.

Toimitus

Lue lisää