Parta ja viikset hallintaan Gillette Stylerilla

Movemberin myötä monet ovat kasvattamassa itselleen viiksiä, mutta se ei ole aina niin yksinkertaista, kuin miltä se kuulostaa. Monilla miehillä saattaa usko loppua, jos karvoitus nenän alla ei näytä toivotulta.

Tuotekuva: Gillette

Gillette Fusion ProGlide Styler on erinomainen työkalu parran ja viiksien muotoiluun, ja se auttaa näyttämään hyvältä koko Movemberin ajan ja sen jälkeenkin.

Gillette Stylerin höylä on pakattu täyteen Gilletten kehittyneintä terätekniikkaa. Power Razor leikkaa tarkasti ja miellyttävästi huolehtien siitä että posket ovat varmasti sileät. Toimituksen testissä todettiin, että terät ärsyttivät aiempaa vähemmän ja leikkasivat todella siististi.

Höylän ohella Styler sisältää myös Braunin kehittämän Power Trimmerin. Laite sisältää kolme kampaa, jotka liikkuvat vaivattomasti tuuheankin partakarvoituksen läpi ja viimeistelevät tasapituisen lopputuloksen. Yhdellä AA-paristolla toimivalla trimmerillä onnistuu myös rajojen siistiminen ja tarkan terävät muodot. Power Trimmer avautuu helposti, joten sen puhdistaminen on nopeaa ja vaivatonta. Trimmeriä testatessa laite yllätti positiivisesti. Vain yhdellä paristolla toimivaksi ja varsin pienikokoiseksi laitteeksi se tuntui jämäkältä kädessä ja leikkasi hyvin viilliintynyttä partaa kamman avulla. Lisäksi parran rajojen siistiminen tapahtui helposti.

Koko paketti toimitetaan käytännöllisessä telineessä, jossa trimmeri, Gillette Fusion ProGlide -terät ja Braun-kammat on helppo säilyttää siististi. Pienikokoinen ja paristokäyttöinen laite on myös helppo ottaa matkalle mukaan.

Voit voittaa oman Gillette Fusion ProGlide Stylerin Man Made Lifestylen ja Gilletten suuressa Movember-viiksiäänestyksessä:

 

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää