Kesän maistuvin lisätienisti


Pizza-online.fi etsii ravintolatestaajia herkullisimpaan kesätyöhön:
testaamaan ja arvioimaan ravintoloiden tilausruokatarjontaa heinäkuun ajan. 


[column size=two_third position=first ]

Työ, joka varmasti maistuu!

Pizza-online.fi hakee nälkäisiä ravintolatestaajia ympäri Suomea, joille maistuu tilaus- ja noutoruoka. Testaajat maistelevat, arvioivat ja kuvaavat Pizza-online.fi:n ravintoloiden tilausruokavalikoimaa heinäkuun ajan ja julkaisevat arvionsa Instagram-tilillään.

Ravintolatestaajaksi etsitään viittä 16–100-vuotiasta henkilöä, joilla on intohimo ruokaan, visuaalista silmää ja joille sosiaalisen median käyttäminen on luontevaa. Helsingistä, Vantaalta, Espoosta, Tampereelta ja Turusta tähän tehtävään valitaan yhteensä viisi herkkusuuta, jotka pääsevät maistelemaan kaupunkien Pizza-online.fi -ravintoloiden valikoimaa. Jokainen testaaja saa tehtävää varten 200 euroa käytettäväksi ruokatilauksiin. Lisäksi heille maksetaan 10 euron palkkio jokaisesta julkaistusta arviosta.

Testaajat antavat tilaamalleen ruoalle pisteet yhdestä viiteen, lyhyen sanallisen arvion sekä ottavat kuvan annoksesta. Arvioita nostetaan myös Pizza-online.fi:n omiin sosiaalisen median kanaviin.

– Ravintolatestaajien tehtävänä on selvittää kuluttajien näkökulmasta laajaa tilaus- ja noutoruoan tarjontaamme, johon kuuluu pizzojen ohella myös muun muassa kebabia, sushia, thai-ruokaa ja hampurilaisia. Tarjoamme siis työtä, joka varmasti maistuu! kertoo markkinointipäällikkö Roni Eskola.

Tehtävää haetaan tekemällä esimerkkiarvio ruoka-annoksesta, jonka hakija julkaisee omalla Instagram-tilillään. Hakuaika on käynnissä 17.6.–30.6.2016. Tehtävään valitaan yksi testaaja jokaisesta Suomen suurimmista kaupungeista: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere ja Turku. Hakuun voi osallistua, vaikka ei asuisi näissä kaupungeissa. Mikäli hyviä hakemuksia tulee runsaasti voidaan testaajia valita enemmänkin.

[/column]

[column size=one_third position=last ]

Näin haet:

  • Ota kuva noutoruoasta, ravintolaruoasta tai ruoka-annoksesta, jonka ystäväsi on valmistanut.
  • Kirjoita lyhyt arvio ja sekä pisteytä ruoka-annos asteikolla 1–5. Tähän tapaan: viisi merkitsee ilmiömäisen herkullista annosta ja ykkönen pahvinmakuista.
  • Käytä luovuuttasi kuvaan ja arviotekstiin.
  • Seuraa meitä Instagramissa: @pizzaonline.
  • Julkaise kuva ja arvio Instagram-tililläsi hashtageillä #HerkullisinLisäansio2016 ja kaupunkisi (esim. #Vantaa) sekä tägäämällä @pizzaonline.

[/column]

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää