Katso video: Vierailu viinikellarissa

Denizin viiniklubissa tavataan bloggaaja Teemu Rintamänty, joka kirjoittaa suosittua Copatinto.com -blogia. Teemu on kirjoittanut blogiaan noin kuusi vuotta, joiden aikana hänen tietämyksensä viineistä, viininvalmistuksesta ja viinikulttuurista on kasvanut. Viininmaistelun ohella hän vinkkaa perustietämyksen keräämiseen hyvää kirjallisuutta. Yhdysvaltalaisen sommelieerin Kevin Zralyn Complete Wine Course -kirja on hyvä aloitus. Lisätietoa viineistä löytyy myös Teemun Copatinto.com blogista.

Lisäksi videolla vieraillaan Annankatu 22:ssa sijaitsessa Nomad Cellarsissa. Nomad Cellars on kuukausimaksullinen viinikellari aivan Helsingin ytimessä. Kellarista löytyy yli 160 kaappia sekä tasting-alue. Viinit säilyvät lukituissa kaapeissa hyvissä olosuhteissa. Viinikellarin lämpötila ja kosteus pidetään tasaisena ja viineille ihanteellisena. Yrityksen on perustanut Petteri Laine noin kolme vuotta sitten.

Deniz Löktas

Lue lisää